Obili su mu automobil usred BG, a onda ga je policija iskulirala zbog najneverovatnije stvari! (FOTO)
Foto: Profimedia, Dado Đilas

može se desiti svakom od nas

Obili su mu automobil usred BG, a onda ga je policija iskulirala zbog najneverovatnije stvari! (FOTO)

- Gde ste pošli? Da prijavimo krađu! Ne može! - ovo je dijalog koji je moguć samo u Srbiji
Objavljeno: 15:32h

Jedan Beograđanin podelio je na Fejsbuku kako su nekada slepi propisi kojih se pridržavaju u našim institucijama zapravo besmisleni, a njegov status prenosimo u celosti:

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

"Bio na Olimpu sa drugom, i nakon povratka, provalimo da su mu obili auto (ukraden novčanik sa svim dokumentima, ajfon, ključevi od stana i još par stvari). Brže bolje odemo do policijske stanice, 200m od Olimpa ispred koje dva policajca puše cigare:

- Gde ste pošli? - Da prijavimo krađu. - Ne može. - Zašto? - Ne možete u šorcevima u policijsku stanicu! - Pa auto je upravo obijen ovde u kraju, nije prošl... - Ne može, izlazite napolje!"

....

Pa obijen je auto pre 15min, šta očekuju, da se vrati kući (bez vozačke) na drugi kraj grada, lepo obuče i vrati nazad? Šta bi se desilo da je neko pokušao da ga ubije na ulici, a ne daj Bože nije bio lepo obučen?"

foto: Facebook

Svakako da nije strašno što institucije poput policije, sudova, opština imaju kodeks oblačenja, ali ako je slučaj hitan, zar i po ljudskoj osnovi ne treba "zažmuriti na jedno oko", a kamoli po profesionalnoj?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.