Od danas se u ovom delu Beograda parking naplaćuje čak i stanarima?!?
Foto: printscreen / Google.rs

kako vesić kaže

Od danas se u ovom delu Beograda parking naplaćuje čak i stanarima?!?

Niste imali sreće da nađete parking ispred svoje zgrade? Moraćete da platite da biste se parkirali ispred kuće! Pa, koliko je to besmisleno?!
Objavljeno: 10:34h

Nakon najavljenih novina na Novom Beogradu i u Zemunu, došao je i dan njihovog ispunjenja.

Za one koji nisu upućeni, na ovim teritorijama, van zoniranog područja počinje naplata parking mesta!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, ceo novoizgrađeni parking prostor duž Bulevara Zorana Đinđića, ali i deo Zemuna oko zgrade opštine i u delu kraj Keja oslobođenja baš od danas kreće sa naplaćivanjem.

- Time je rešen dugogodišnji problem nepropisnog parkiranja, gužvi u saobraćaju, a stanovnicima tih ulica omogućeno je povlašćeno parkiranje - kažu iz Parking servisa i dodaju da će ovi delovi grada dobiti oko 1.500 parking mesta.

- Na osnovu odluke Sekretarijata za saobraćaj, a u saradnji sa JKP "Zelenilo-Beograd", uredili smo razdelnu traku i time omogućili dodatan broj parking mesta - dodaju iz ovog udruženja.

foto: Parking servis

Svi koji su ikada posetili Novi Beograd sigurno su primetili da je Bulevar Zorana Đinđića već popunjen što se tiče parking mesta. Odnosno, već je izgrađen novi parking s preko 1.000 mesta, pa nije najjasnije na koji način ovo sprečava gužvu i nepropisno parkiranje.

Da ne ispadne sve tako crno, Parking servis građanima nudi i određene "pogodnosti".

- Za sve stanare zoniranog dela Novog Beograda i Zemuna omogućena je kupovina povlašćene parking karte (PPK) po ceni od 457 dinara mesečno.

Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na trafici ili kod kontrolora - navode iz parking servisa.

Šta to znači?

Vi živite tu, ali kako niste imali sreće da nađete parking ispred svoje zgrade, moraćete da platite da biste se parkirali ispred kuće! Koliko je to besmisleno?!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.