Jedini grad u Srbiji gde je sve besplatno: Vrtići, udžbenici i javni prevoz! Ruma - idealno mesto za život
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

savršeno!

Jedini grad u Srbiji gde je sve besplatno: Vrtići, udžbenici i javni prevoz! Ruma - idealno mesto za život

Dama na čelu Rume danas je saopštila građanima još jednu sjajnu vest - u rumskoj opštini više neće biti liste čekanja za upis dece u vrtiće

Objavljeno:

Ako se za neko mesto može reći da se ubrzano, ali i skladno i ravnomerno razvija, onda je to Opština Ruma, koja nastoji da kroz svoja ovlašćenja omogući prosperitet i unapredi kvalitet života za sve svoje građane.

Grad u srcu Srema na čijem čelu je Aleksandra Ćirić primer je kako jedna lokalna samouprava, za kratko vreme, može da implementira brojne novine u funkcionisanju zajednice, sve sa ciljem poboljšanja standarda i uslova života svojih građana.

Dama na čelu Rume danas je saopštila građanima još jednu sjajnu vest - u rumskoj opštini više neće biti liste čekanja za upis dece u vrtiće.

Naime, ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje “Poletarac” uskoro će biti bogatija za još jedan vrtić, pa tako od 1. septembra u rumskoj opštini više neće biti liste čekanja za upis dece, izjavila je predsednica Opštine, i dodala da radovi na izgradnji novog vrtića – "Kockica 2", dobro napreduju.

(Espreso / NS uživo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.