KOMŠIJE I RODITELJI BOBANA S. OTVORILI DUŠU: Ovo je istina o Srbinu kog povezuju sa napadom u Berlinu!
Foto: Fonet

prešao u islam

KOMŠIJE I RODITELJI BOBANA S. OTVORILI DUŠU: Ovo je istina o Srbinu kog povezuju sa napadom u Berlinu!

Boban je rođen u Nemačkoj, u Srbiji bio prošle godine. Nije baš sve tako kako se piše u medijima - rekao je Slavoljub Simeonović, otac Bobana Simeonovića koji se dovodi u vezu sa osumnjičenim za napad u Berlinu
Objavljeno:

- Zabranjeno mi je da razgovaram o slučaju svog sina, jedino mogu da vam kažem da nije baš sve tako kako se piše u medijima - rekao je Novostima Slavoljub Simeonović, otac Bobana Simeonovića koji se dovodi u vezu sa glavnoosumnjičenim za napad na božićnom vašaru u Berlinu, teroristom Anisom Amrijem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: AP

- Čekam da mi sutra supruga dođe iz Nemačke.

Slavoljub je ovo izjavio u prolazu dok je izlazio iz kola i ulazio u svoju kuću u borskom selu Šarbanovac, pošto se vratio sa razgovora u policijskoj upravi u Zaječaru.

foto: Reuters

Njega su, jutros, kada je stigao iz kupovine, ispred kuće sačekala "dva lica, pretpostavljam da je policija", kako je rekla komšinica Anka Krinić, i zamolila da pođe sa njima. Slavoljub se popodne vratio sa razgovora u Zaječaru.

Ko je Boban S. kod kojeg je Tunišanin terorista iz Berlina živeo?

Pre nego se Slavoljub pojavio kuća u kojoj žive on i Milica Simeonović, roditelji Bobana Simeonovića (36), odavala je utisak da tu niko ne živi - kapija je bila zaključana, roletne na prozorima spuštene.

Po rečima komšinice Anke Slavoljub i Milica živeli su u Dortmundu gde su radili kao gastarbajteri i stekli penziju. Sada leti žive u selu, zimi u Nemačkoj.

- Boban se rodio u Nemačkoj i retko je dolazio u Srbiju - dodaje Anka. - U Nemačkoj je i završio hemijski fakultet i važio za odličnog stručnjaka.

Po rečima Krinićke, Boban se još kao mali družio sa ljudima muslimanske veroispovesti kojih je u Dortmundu bilo mnogo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.