PAKAO PRVOG RADNOG DANA POSLE PRAZNIKA: Ovih 5 MUČNIH stvari svi moramo da preživimo (GIF)
Foto: Giphy

postpraznični užasi

PAKAO PRVOG RADNOG DANA POSLE PRAZNIKA: Ovih 5 MUČNIH stvari svi moramo da preživimo (GIF)

Sama pomisao da se ponovo treba privići na svakodnevnu rutinu je mučna i bolna
Objavljeno: 22:34h

"Neeee. Samo još danas da ne radim. Kako bi mi legao samo još jedan slobodan dan".

Svi se osećamo isto. I svima nam je ova misao prošla kroz glavu pre prvog radnog dana. Kome se još ide na posao nakon sarmica, pečenja i konstantnog gluvarenja?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sama pomisao da se ponovo treba privići na svakodnevnu rutinu je mučna i bolna. Sad odjednom trebamo da naviknemo svoj "sistem" da funkcioniše bez alkohola?! A treba i mozak da se pomiri sa činjenicom da alarm opet mora da se navija svako jutro. Od sabajle!

NE SLAVIM NOVU GODINU: I imam 5 dobrih razloga za to! (GIF)

Polazim od toga da su i kolege prošle isti pakao sa prvim post - prazničnim danom. Ali, uvek ima i onih koje su ove ludorije oko NG "preobratile" u još veselije, srećnije, nama ostalima iritantnije ljude. Tako da ni ne čudi da su oni prvog radnog dana vedri i sveži. Kao da nam namerno trljaju na nos njihovu odmornost.

Ima i onih sa kojima delimo muku i koji jedino mogu da osete tugu pri ponovnom suočavanju sa obavezama.

MRZITE NOVU GODINU? Ovo je 5 TRIKOVA da izbegnete opštu euforiju! (FOTO)

U ime svih koji se danas "raspadaju" (ili su to pregrmeli već prvog), spremili smo vam najiritantnije stvari koje će vas baciti u totalni "aut" tog prokletog prvog radnog dana!

#1 Srećna Nova x 20

Gotovo. Pomirite se sa tim, da će svaka osoba koja uđe u kancelariju da izgovori ovu rečenicu! Već nakon trećeg puta postaje mučno za uši!

#2 Nema gde pošteno ni da se jede

Ovo može da bude i jedna od pozitivnih stvari. Niko neće da "pumpa" stomak još više nakon bogate trpeze, ali, mora nešto da se prezalogaji. A kako kada 90 odsto restorana brze hrane i pekara ne radi! Ali, vi čamite na šljaci, pa se pomirite sa tim da ćete dobar deo dana gadovati ili završiti "na grickalicama"

#3 Kako je bilo, jeste li odmorili?

Svi ponaosob će vas pitati kako ste se proveli za doček. Kratko, "bilo je ok" je sasvim dovoljno, jer u suprotnom upadate u dubioza razgovor koji ne vodi ničemu dobrom.

A pitanje "kako si", ili "jesi odmorio" tek izaziva bes! Čuj da li sam odmorila! Naravno da nisam, nisi ni ti, zašto me uopšte to pitaš?!

Ko je uopšte ikada odmorio?

#4 Depresija i monotonija

Čak je i naučno dokazana depresija posle praznika! Iskombinujte to sa poslom i eto haosa. Atmosfera kao na sahrani. Nekima se ni ne priča, i dušu bi prodali đavolu da ne moraju da su na radnom mestu. A ako "iskoči" po koji presrećni koji je krenuo u nove radne pobede, može samo da dobije "streljanje" - pogledom!

#5 Posao

Uredniče, ovo je namenjeno tebi. Znala sam da će nas urnisati na kolegijumu. Teme, teme, teme, a u mojoj glavi samo zbunjenost. Ok, to sam i očekivala, zato samo polako! Biće sve u redu. Počela sam da radim. A opet. Nije ni njemu lako. I urednici i šefovi su ljudi. Izdržaću do kraja smene. Valjda!

Šta je zaključak? Jednostavnog rešenja nema. Tu ste gde ste, duboko dišite i polako. Izdržaćete!

I onako je Božić za koji dan, pa ćemo opet sve u krug.

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.