JEDNI NA PARKINGU, A DRUGI NA KROVU! Pogledajte šta NOVOSAĐANI rade ovih dana, SVE JE SNIMLJENO! (VIDEO)
Svadba, Foto: NS uživo / NSukrivo / printscreen

KREATIVNI

JEDNI NA PARKINGU, A DRUGI NA KROVU! Pogledajte šta NOVOSAĐANI rade ovih dana, SVE JE SNIMLJENO! (VIDEO)

Ovakvo snalaženje je naišlo na odobravanje jednog dela sugrađana na društvenoj mreži Instagram, dok je bilo i onih kojima se čitava situacija nije dopala

Objavljeno:

Da je za sreću dovoljno malo pokazali su Novosađani na dve različite lokacije u dve nedelje.

Na društvenim mrežama osvanuli su snimci koji su nastali na Detelinari i na Satelitu, a reč je o svadbenim veseljima koja su svojom kreativnošću iznenadila komšiluk, ali i slučajne prolaznike koji su sve zabeležili kamerama svojih mobilnih telefona.

Prvi snimak nastao je na parkingu u ulici Branka Bajića na Detelinari. Reč je o skupu svatova kod mlade, a za tu priliku su maštoviti Novosađani "prisvojili" deo velikog parkinga među zgradama, postavili stolove i klupe, pa sve to natkrili u slučaju kiše.

Kako se moglo videti u komentarima, čitav skup je trajao oko sat vremena, taman toliko da mladoženjina strana "otkupi" mladu i veselje se nastavi negde drugde.

Ovakvo snalaženje je naišlo na odobravanje jednog dela sugrađana na društvenoj mreži Instagram, dok je bilo i onih kojima se čitava situacija nije dopala.

- Svadba je jednom, bezobrazluk je svakodnevan - glasi jedan od komentara.

- Srećno mladencima... Ovaj rečnik ne pristaje Novosađanima... Zašto gnev i mržnja? - upitao je drugi, reagujući na komentare koji nisu bili previše dobronamerni prema akterima pomenutog snimka.

Sa parkinga na krov

Drugo veselje, koje je po svemu sudeći takođe svadbeno, dogodilo se u Ulici Bate Brkića na Satelitu i to na krovu jedne dvospratnice.

Muzika, baloni i veseli gosti bili su vidljivi sa ulice, a na originalnosti se mladencima svakako može samo čestitati.

- Sve dok su komšije ok, topić! - glasio je jedan od komentara, dok se drugi duhovito nadovezao nazivajući čitavu scenu "satelitskim Đardinom", aludirajući na jedan od poznatijih novosadskih klubova na krovu u centru grada.

Da li su Novosađani uspeli da uštede nešto novca uz ovakvu organizaciju nije poznato, ali svakako se odaje utisak da je njima bilo lepo, a to je na kraju ono što je najvažnije.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.