ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Svako novo oktriće je samo podsetnik, svi smo mi mali i glupi - "SVE SVUDA ODJEDNOM"
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/A24

NEZABORAVNO

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Svako novo oktriće je samo podsetnik, svi smo mi mali i glupi - "SVE SVUDA ODJEDNOM"

Kineska imigrantkinja je uhvaćena u ludu avanturu, u kojoj samo ona može da spase svet istražujući druge univerzume koji se povezuju sa životima koje je mogla da vodi

Objavljeno: 12:25h

Espreso je danas za vas pripremio neponovljivu avanturu za gledanje, film koji uključuje elemente iz brojnih žanrova, pravi multiverzalni haos - "Sve svuda odjednom".

U glavnim ulogama su se našli: Mišel Jeo, Stefani Hsu, Ke Hui Kuan, Džejms Gong i Džejmi Li Kertis.

Sve svuda odjednom
foto: Wikipedia

U režiji Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatih kao Danijels), "Sve svuda odjednom" je urnebesna i iskrena naučno-fantastička akciona avantura o iscrpljenoj Kineskinji koja ne može da plati porez.

- "Znaš li zašto sam zapravo napravila đevrek? Nije bilo da se uništi sve. Bilo je da uništim sebe.”

Kineska imigrantkinja je uhvaćena u ludu avanturu, u kojoj samo ona može da spase svet istražujući druge univerzume koji se povezuju sa životima koje je mogla da vodi.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/A24

Ona otkriva da mora se se poveže sa svojim verzijama paralelnog univerzuma kako bi sprečila moćno biće da izazove uništenje multiverzuma, i to dok je pod revizijom poreske uprave.

- "Ako ništa nije važno, onda sav bol i krivica koje osećate zbog toga što ništa niste napravili od svog života nestaje – uvučeni u đevrek.”

"Sve svuda odjednom" uključuje elemente iz brojnih žanrova, uključujući crnu komediju, naučnu fantastiku, fantastiku, filmove o borilačkim veštinama i animaciju.

Postoji mogućnost da ćete polovinu ovog filma biti zbunjeni, i da nećete znati šta se tačno dešava i šta gledate, ali je važno napomenuti da svo to ludilo ima svoju svrhu.

Film se bavi jako bitnim stvarima, i šalje važnu poruku, ali to ćemo ostaviti vama da otkrijete ukoliko se odlučite da ga pogledate.

(Espreso/Tamara Marić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.