PUTIN RUSIMA KAO TITO JUGOSLOVENIMA? U astrološkoj prognozi stoji i MASONERIJA, sličnost NEVEROVATNA?!
Vladimir Putin/Josip Broz Tito, Foto: Profimedia, EPA / ALEXEI DRUZHININ / KREMLIN POOL

VLADARI

PUTIN RUSIMA KAO TITO JUGOSLOVENIMA? U astrološkoj prognozi stoji i MASONERIJA, sličnost NEVEROVATNA?!

Dosta nepoznatih stvari o životu Broza je otkrio njegov lični lekar, dr Milomir Stanković

Objavljeno:

O Josipu Brozu Titu i njegovoj vladavini u SFRJ i dan danas kriju mnoge tajne i predstavljaju neku vrstu kontroverze.

Dosta nepoznatih stvari o životu Broza je otkrio njegov lični lekar, dr Milomir Stanković objavivši knjigu “Tito između života i smrti” u izdanju Službenog glasnika.

- I mlade generacije danas sve više pominju Tita i njegovo doba i mislim da treba da se sazna kako je zaista okončan njegov život– počinje priču dr Stanković koji je maja 1978.godine, kada mu je saopšteno da je izabran za Brozovog ličnog lekara, bio zaposlen na Kardiološkoj klinici VMA.

Josip Broz Tito
Josip Broz Titofoto: Profimedia

Vest, koja ga je u isto vreme uzbudila, ali i izazvala strah od odgovornosti, preneo mu je prof. Đorđe Popović.

-Titovo zdravlje zahteva nadzor više lekara, ti ćeš tamo biti šesti. Ranije su Tito i Jovanka odlučivali o izboru, a pošto su njihovi odnosi poremećni, to je prepustio svom konzilijumu i ađutantu Tihomiru Viloviću – objašnjeno je Stankoviću, koji se tri godine ranije vratio sa usavršavanja u Hjustonu, zašto mu je ukazano poverenje da leči doživotnog predsednika nekadašnje SFRJ.

Kad je Tito bio u poseti predsedniku Karteru pitaju ga u Beloj kući zašto Rusi mrze Amerikance. On im otvoreno kaže: "Kako da vas ne mrze? Nacifrali ste atomske baze po celom svetu, opkolili ste Rusiju. Šta će vam tolika nuklearna energija, uništićete jedni druge. Sedite sa Brežnjevim i dogovorite se...

Za Tita se i danas kaže da je bio sila, neki ga vole, a neki ne, međutim, mnogi vladavinu Vladimira Putina porede sa onom Brozovom. Inače, vedski astrolog Ramiz Šljivić takođe je u vedskoj analizi pronašao sličnost između ova dva neprikosnovena vladara.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: Printskrin/Youtube/Алексей Навальный, EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / KREMLIN POOL

Putin sličan Titu?

- Što se Vladimirove Karme tiče, ovde imamo vrlo slične energije koje je imao Josip Broz Tito. Capricorn ASC sa Marsom i Saturnom u prvoj kući. Dražva, sistem, kontrola, upravljanje, vojno lice, autoritet, čvrstina jarca i Bafomet masonerija. Za razliku od njega Broz je imao Uran uz ove kombinacije - Karmu da napravi revoluciju i implementira vlastitu verziju komunizma. Uttara Ashadha kod Putina znači borbu na duge staze i pobedu u krajnoj liniji. Mentalni sklop uz Veneru dobio je u Aries četvrta kuća Ashwini energija. To znači da je on jako dobar vojni strateg i planer. No, zbog Uttara Ashadha energije, on nikada nije impulsivni agresor nego tip koji osvetu uvek servira hladno,- naveo je Ramiz.

Josip Broz Tito
Josip Broz Titofoto: Profimedia, Printscreen

- Tito nije bio ruski špijun, Poljak, bio je naš. Probudio se jedne noći iz kome, gori od temperature, gleda u plafon i počne da viče: "Vi, omladinci i omladinke, izneli ste ovu revouciju i doneli slobodu našem narodu...", držao je govor na čistom srpskom, - kazao je dr Stanković.

- Nisam čuo, predsedniče, kažem jer mi je bilo neprijatno da potvrdim. On nastavi: "Priča se, priča. A znate šta sam uradio? Promenio sam frizera. Prethodni mi je držao dugu kosu, pa je svaka vlas išla od čela do potiljka, a ovaj sad sve skraćuje na dva-tri centimetra".

U mitove i legende o lažnom Titu - "ruskom špijunu" i "poljskom Jevrejinu" - naš sagovornik nikada nije poverovao, a teoriju o Brozu iz Kumrovca potkrepljuje novim "dokazima".

- Tri i po decenije me pitaju da li znam ko mi je bio pacijent. Tvrdim da je Tito naš. Noći sam proveo kraj njega dok je bio u komi. Probudi se jedne noći u bunilu, gori od temperature, gleda u plafon i počne: "Vi, omladinci i omladinke, izneli ste ovu revouciju i doneli slobodu našem narodu..." Odzvanja soba, a mene hvata jeza dok on na čistom srpskom drži govor. Slično iskustvo imao sam na VMA s jednim pacijentom iz Makedonije. Kad se probudio iz anestezije, pitam ga kako je, a on bunca na makedonskom sve dok se nije razbudio. Prvo je progovorio na maternjem jeziku, baš kao i Tito one noći– pojašnjava Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.