LJUBITELJI ADRENALINSKIH IZAZOVA DOBILI SVOJ KUTAK NA LIMANU 3: Novi Sad dobio poligon za ekstremne sportove
Foto: Grad Novi Sad

NOVI SAD

LJUBITELJI ADRENALINSKIH IZAZOVA DOBILI SVOJ KUTAK NA LIMANU 3: Novi Sad dobio poligon za ekstremne sportove

Ovaj poligon je bezbedan i dizajniran u skladu sa evropskim standardima tako da ga mogu koristiti i osobe sa posebnim potrebama

Objavljeno:

Novi Sad dobio poligon za ekstremne sportove koji se nalazi u blizini Kreativnog distrikta.

Ljubitelji adrenalinskih izazova dobili su svoj kutak na Limanu 3, kod studentskih domova, u kome će moći da se oprobaju u različitim akrobatskim veštinama. U pitanju je novoizgrađen poligon za ektremne sportove koji se sastoji od dve celine.

Jedan deo poligona je “PUMPTRACK” i namenjen je svim uzrastima. Staza u obliku srca predstavlja kombinaciju isturenih krivina i može se koristiti za bicikle, trotinete, skejtbord, rolere. Brza vožnja može započeti bilo gde na stazi dok različite deonice nude različite linije i visine vožnje, od jednostavnih do veoma teških.

Ovaj poligon je bezbedan i dizajniran u skladu sa evropskim standardima tako da ga mogu koristiti i osobe sa posebnim potrebama.

Vozna površina Pumptrack poligona je široka i glatka, izgrađena od polietilenske plastike u okviru od impregniranog drveta sa nosivim metalnim šipkama.

1 / 5 Foto: Grad Novi Sad

Deo “PARKOUR” predstavlja fizički način kretanja u urbanoj sredini i savladavanje prepreka na efikasan i individualan način - trčanjem, skakanjem, penjanjem i vešanjem, koristeći se samo snagom vlasititog tela.

Ovaj poligon sastoji se od 9 elemenata. Ne zahteva prethodno sportsko iskustvo i posebnu opremu a podstiče vežbanje bez pravila i ograničenja kretanja.

Rekviziti su postavljeni na podlozi od veštačke trave a celokupan prostor oplemenjen je urbanim mobilijarom.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.