"DOBRO JUTRO SIROTINJO": Srpkinja pokazala kako se luksuzno PERU RUKE - odmah su je NAPALI u KOMENTARIMA (VIDEO)
Bogatstvo, Foto: PrintScreen/ TikTok/ umetnikzivota

bogatstvo

"DOBRO JUTRO SIROTINJO": Srpkinja pokazala kako se luksuzno PERU RUKE - odmah su je NAPALI u KOMENTARIMA (VIDEO)

U Tik Tok objavi "Umetnik života" prvo je objasnila kako je od "mržnje prema ofucanim peškirima došla do luksuznog pranja ruku"

Objavljeno: 21:54h

Snimak u trajanju od 60 sekundi iza kojeg stoji vlasnica TikTok profila "Umetnik života" otkriva veliku tajnu "luksuznog pranja ruku". Video-klip koji ni najmanje nije satiričan naišao je na podmseh i ruganje od strane korisnika društvenih mrežam.

U Tik Tok objavi "Umetnik života" prvo je objasnila kako je od "mržnje prema ofucanim peškirima došla do luksuznog pranja ruku".

"Oduvek sam mrzela stare ofucane peškire. Dok sam bila siromašna naučila sam da budem kreativna. Lavabo stenu sam kupila na sniženju sa oštećenjem. Oštećenje sam okrenula prema zidu, a spoljašnjost lavaboa ofarbala sam u zlatno. Postolje za lavabo mi je napravio muž od starih dasaka. Sve smo to montirali na postolje od stare singerice.

Kupila sam korpu za 1.000 dinara, 20 malih pešika za 900 dinara. Peškirići za jednokratnu upotrebu - luksuzno! Za dve male zlatne posudice za sapun - 600 dinara, da se vidi raskoš. U dvorištu ubrala sam malo prirodnog cveća, zbog svežine i lepše enegrije. Školjke da asocira na more i luksuzno pranje urku može da počne", ispričala je autorka Tik Tok stranice "Umetnik života".

U komentarima ljudi je ni najmanje nisu štedeli.

"Tagujte se. Ja sam luksuzno pranje ruku može da počne", "Ja sam daska", "Dobro jutro sirotinjo", "Ja sam oštećenje okrenuto ka zidu", "Ja sam zlatni tanjirić od 600 dinara - da se vidi raskoš", "Ja sam dok sam bila siromašna", "Ja sam stari peškir", "Postolje od singerice, normalno", "Ja sam - kreativno trošim novac korpa od 1.000 dinara", pisali su u komentarima.

Bonus video:

00:26

Džehva pokazala novi stan, a gde je sav luksuz?

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.