TRKA ZA NAGRADU SREMA: Kod Sremske Mitrovice održano Nacionalno i otvoreno autokros prvenstvo Srbije
Foto: Grad Sremska Mitrovica

SVAKA ČAST!

TRKA ZA NAGRADU SREMA: Kod Sremske Mitrovice održano Nacionalno i otvoreno autokros prvenstvo Srbije

Takmičenje je održano u subotu i nedelju, i dok je subota bila rezervisana za službene treninge, u nedelju su održane kvalifikacione i finalna trka.

Objavljeno:

Malo mesto Šašinci kod Sremske Mitrovice ima fenomenalnu stazu za trke, na kojoj se dobro podigla prašina.

Autokros arena “Srem” u Šašincima kod Sremske Mitrovice održano je nacionalno i otvoreno prvenstvo automobilske i autokros asocijacije Srbije za Nagradu Srema 2023. Oko organizacije su se postarali članovi udruženja “Asu Syrmien Racing”, a podršku su im pružili Grad Sremska Mitrovica i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. Takmičenje je održano u subotu i nedelju, i dok je subota bila rezervisana za službene treninge, u nedelju su održane kvalifikacione i finalna trka.

1 / 3 Foto: Sremska Mitrovica

“Sremska Mitrovica je definitivno grad sporta, a to se jasno ogleda i u organizaciji ove sportske manifestacije. Autokros je bio u fokusu ovogodišnjeg prvenstva, donoseći uzbuđenje i brzinu. Atmosfera je bila ispunjena adrenalinom, a vozači su morali biti hrabri, spretni i brzi da bi se izborili za pobedu. Prošle godine, staza je renovirana i proširena sa 620 na 770 metara, pružajući izazovne uslove za trke. Ove godine, Grad Sremska Mitrovica i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu bili su ponosni pokrovitelji događaja. Organizacija je bila odlična, a bezbednost takmičara i gledalaca bila je postavljena na visok nivo”, izjavio je Vasilj Ševo, načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Grada Sremska Mitrovica.

Takmičara i posetilaca je bilo u velikom broju, motori su se usijali, a prašina se dobro digla, što govori da je ovaj događaj opravdao svoja očekivanja. Zato vam donosimo nekoliko fotografija, koje smo dobili od Grada Sremska Mitrovica, pa možda i vi odlučite da neki naredni put sednete za volan i probate baš ovu sremsku stazu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.