OTKAZUJU SE LETOVI, BIĆE I KAŠNJENJA: Velike promene u radu "Er Srbije", evo gde da se jave PUTNICI
Er Srbija, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

VAŽNO

OTKAZUJU SE LETOVI, BIĆE I KAŠNJENJA: Velike promene u radu "Er Srbije", evo gde da se jave PUTNICI

Srpska aviokomanija prinuđena je na reorganizaciju saobraćaja usled, kako je navela, kombinovanog delovanja većeg broja nepovoljnih faktora, pre svega kasnijeg ulaska u flotu pojedinih aviona koji su bili planirani i kasnijeg izlaska sa radova nekoliko aviona zbog usporenog lanca snabdevanja rezervnih delova na globalnom nivou

Objavljeno:

Er Srbija saopštila je danas da je prinuđena da u narednom periodu reorganizuje i optimizuje saobraćaj u svojoj mreži destinacija, tako da u predstojećim danima može doći do promene tipa aviona koji je planiran za let, odlaganja, pa i otkazivanja pojedinih letova.

Srpska aviokomanija prinuđena je na reorganizaciju saobraćaja usled, kako je navela, kombinovanog delovanja većeg broja nepovoljnih faktora, pre svega kasnijeg ulaska u flotu pojedinih aviona koji su bili planirani i kasnijeg izlaska sa radova nekoliko aviona zbog usporenog lanca snabdevanja rezervnih delova na globalnom nivou.

Podsetimo, Er Srbija je danas otkazala najmanje šest letova iz Beograda za danas – za Atinu, Beč, Stutgart, Salcburg, Prag i Solun.

Korisnici Tvitera pišu i da su otkazani letovi za Ljubljanu, Bukurešt, Larnaku, Tiranu, Sofiju i Tel Aviv, ali tih podataka na sajtu beogradskog aerodroma nema.

Er Srbija navodi da može doći i do faznih kašnjenja usled velikih problema pojedinih aerodroma sa njihovim ljudstvom, nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja slotova.

„Ipak, nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije kontinuirano prilagođavaju saobraćaj postojećim resursima tako da bude što manje odstupanja i da se saobraćaj obavi što je moguće više u skladu sa planiranim redom letenja“, saopštila je Er Srbija.

Er Srbija preduzima sve što je u njenoj moći da se saobraćaj normalizuje što je pre moguće i izvinjava se svim putnicima na koje su uticale ili će uticati eventualne promene tipa aviona ili odstupanja od planiranog reda letenja.

Er Srbija
foto: Nebojša Mandić

O eventualnim promenama u redu letenja pojedinih letova, putnici sa tih letova biće blagovremeno obavešteni putem i-mejl ili SMS poruka, odnosno preko svojih putničkih agenata, ukoliko su karte kupili od njih, navodi se u saopštenju.

Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.