IZABRANI NOVI ČLANOVI UO ASOCIJACIJE MEDIJA Adria Media Group dobila potpredsedničko mesto
Foto: Privatna arhiva

godišnja skupština asocijacije medija

IZABRANI NOVI ČLANOVI UO ASOCIJACIJE MEDIJA Adria Media Group dobila potpredsedničko mesto

Skupština je usvojila finansijski izveštaj i izveštaj o radu Upravnog odbora za 2022. godinu i predstavila plan rada Asocijacije medija za 2023. godinu

Objavljeno: 16:40h

Na godišnjoj Skupštini Asocijacije medija izabrani su članovi Upravnog odbora koji su potom, na konstitutivnoj sednici, jednoglasno imenovali Stevana Ristića, direktora Vremena, za predsednika u narednom četvorogodišnjem mandatu, a na funkcije potpredsednika izabrane su: Ruža Veljović, direktorka korporativnih poslova i komunikacija u Adria Media Group i Aleksandra Mitić, direktorka Dan Graf doo.

"Drago nam je što je Adria Media Group ušla u UO Asocijacije medija i što smo dobili jedno potpredsedničko mesto. Mi smo uložili mnogo truda u transformaciju naših medija i grupe i nastavićemo da radimo na tome, a verujem da zajedničkim snagama možemo da doprinesemo unapređenju čitave medijske scene u Srbiji", izjavila je Ruža Veljović, direktorka korporativnih poslova i komunikacija AMG povodom imenovanja.

Ruža Veljović
Ruža Veljovićfoto: Privatna arhiva

Novi članovi Upravnog odbora koje je izabrala Skupština su: Zoran Sekulić, direktor Novinske agencije FoNet, Zlata Kureš, izvršna direktorka Novinske agencije Beta, Robert Čoban, direktor Color media communications, Marina Kostadinović, direktorka u Internet group, Nadežda Gaće, glavna i odgovorna urednica nedeljnika Novi magazin i Biljana Stepanović, glavna i odgovorna urednica magazina Nova ekonomija.

Skupština je usvojila finansijski izveštaj i izveštaj o radu Upravnog odbora za 2022. godinu i predstavila plan rada Asocijacije medija za 2023. godinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.