"PA JA NE VERUJEM": Dragana postavila PITANJE za Srbe koji LETUJU u GRČKOJ, a oni sasuli DRVLJE i KAMENJE po NJOJ
Grčka, Foto: Profimedia

au!

"PA JA NE VERUJEM": Dragana postavila PITANJE za Srbe koji LETUJU u GRČKOJ, a oni sasuli DRVLJE i KAMENJE po NJOJ

Na Fejsbuk grupi "Grčka uživo" Dragana je postavila pitanje ostalim članovima da li znaju gde se mogu kupiti džogeri "koji naše žene kupuju u Grčkoj"

Objavljeno:

Kada turistima koji su na odmoru, pomenete čišćenje kuće ili bilo kakve druge fizičke poslove, malo je reći da ćete izazvati lavinu negativnih reakcija. Upravo na takve reakcije naišla je i Dragana iz Srbije kada je na jednoj od Fejsbuk stranica posvećenoj ljubiteljima Grčke i letovanjima u ovoj zemlji, privukla bes zbog bezazlenog pitanja.

Na Fejsbuk grupi "Grčka uživo" Dragana je postavila pitanje ostalim članovima da li znaju gde se mogu kupiti džogeri "koji naše žene kupuju u Grčkoj", i da li bi neko nakon odmora doneo za Srbiju jer je preko potreban njenoj baki. Međutim pojedinim članovima se njeno pitanje nije svidelo.

Miličine reči odzvanjaju: "Vidim Srbe na plaži, gledaju mi ožiljak. Da vam kažem jednom zauvek zašto me nije briga što buljite"

"Kakvi su to džogeri koje naše žene kupuju u Grčkoj? Kaže moja baka da se na njih nakači krpa ili vlažne maramice i da mogu da se vrte u krug 360 stepeni. Na glavu mi se pope da nađem da joj neko donese... Gde se kupuju da li bi neko doneo?", pitala je ona.

Nije novina da se na ovakve objave - koje imaju veze sa bilo kakvim radom reaguje burno, pa je tako bilo i ovog puta.

Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka uživo

"Hladno za mop, smrzne se krpa"

"Sačuvaj Bože kakva luda pitanja. Na odmoru da tražim džoger", napisala je jedna žena, sa kojom su se mnogi složili, mada je bilo i onih koji su njen komentar okarakterisali kao neprimerenim.

Bilo je još onih koji nisu verovali da neko kupuje džoger dok je na odmoru.

"Pa ja ne verujem", "Ovo je osmo svetsko čudo", Kad ti se toliko radi za tebe dva komada", "Nadam se da niste ozbiljni?" bili su još neki od komentara.

Oni koji su bili nešto sarkastičniji, pisali su:

"To samo u julu i avgustu ima, pre toga ništa. Hladno za mop, smrzne se krpa. Sve ostalo šta Vam kažu - ne verujte", "Šta znam, ja više volim da letim na metli. Mop kad se nakvasi vuče težina", "Ima samo na Mikonosu i Santoriniju, uglavnom u apotekama", glasili su još neki komentari.

Ipak jedna žena je priznala da nije mogla da "odoli" te da je na letovanju kupila krpu za poliranje inoksa i slavina, i da su joj deca, kada se vratila, bila jako ljuta.

Ipak, da su se ovakva pitanja i ranije postavljala, govori komentar jednog korisnika koji je napisao sledeće:

"Nego ja imam jedno pod pitanje... Donese li neko dršku za taj džoger što je jedna gospođa tražila. Pre nekih mesec dana", pitao je on ostale članove.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.