MLADA PRIDRŽAVA GRUDI, MLADOŽENJA U TRANSU: Gosti na srpskoj svadbi ZAPREPAŠĆENI prvim plesom mladenaca (VIDEO)
Mladencui, Foto: Printscreen/Twitter/Barbika

lom

MLADA PRIDRŽAVA GRUDI, MLADOŽENJA U TRANSU: Gosti na srpskoj svadbi ZAPREPAŠĆENI prvim plesom mladenaca (VIDEO)

Jedan snimak sa venčanja u Srbiji postao je vrlo popularan i viralan zbog izbora numere uz koju će mladenci prvi zaplesati

Objavljeno: 18:07h

Mnogi parovi danas eksperimentišu sa organizacijom svojih venčanja. Ranije su se znala tačno utvrđena "pravila" po kojima se ceremonija stupanja u brak odvijala. Nije se mnogo razmišljalo ni o hrani, piću, kao ni o muzici, a onda su zaljubljeni parovi počeli da osluškuju svoje želje i potrebe, pa su svadbe udešavali po svom osećaju i afinitetima.

Tako ni prvi ples više ne mora nužno da bude emotivan momenat igranja u zagrljaju uz baladu sa ljubavnim tekstom u oblaku veštačkog dima, već se na repertoaru mogu naći i turbo folk hitovi malo slobodnijeg tekta.

1 / 7 Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

Jedan snimak sa venčanja u Srbiji postao je vrlo popularan i viralan na različitrim društvenim mrežama baš zbog izbora numere uz koju će mladenci prvi zaplesati, pa samim tim i "povući nogu" za sve goste da ustanu sa svojim mesta i priduže im se na podijumu. Ono što je u ovom slučaju specifično jeste to da je izbor para za prvi ples bio stari folk hit "Isti igrači", koji izvode Mina Kostić i Goran Vukošić.

1 / 3 Foto: Sonja Spasić

"Davala sam momcima imena ponedeljak, utorak, petak, ali ti nisi kao drugi, ti si izuzetak", peva ponosno mlada, dok mladoženja još ponosnije, pogođen u srce, izvodi muški deo dueta koji kaže: "Davao sam devojkama fore od ponoći do zore, mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu".

A onda uglas oboje pevaju: "Nevolja nevolju privlači, isti smo, isti igrači, sudbina to je znaš li, znaš li, baš smo se našli".

"Meni je neprijatno"

Pa, i našli su se, zaključili su mnogi u komentarima ispod objave na Tviteru, a jedna devojka je dodala sažet, ali jasan opis: "Samo bih se razvela". Na pitanje zašto, odgovorila je da ovakav predlog za prvi ples nikada ne bi prihvatila.

"Meni je neprijatno", "Zašto drži ovako haljinu, kao da je iz kupatila izašla, pa pridržava peškir", "Mogla je ona i sama da odigra ples, on mi je veći kridnž", pisala je jedna grupa tviteraša.

Drugi su pisali da ih treba pistiti da uživaju u svom venčanju i da izbor treba da se poštuje, dok su trećima bili veoma slatki jer se vidi da su oboje "istog kova", pa ne bi trebalo da se čudimo što ih pogađaju ova melodija i tekst.

"Jednako uzivaju, očigledno je to "njihova pesma", mada su oni meni beskrajno simpatični sa ovim, ako izuzmemo reči pesme", "Ljudi uživaju u svom danu, ništa ne fali plesu, a nadajte se da ćete moći i vi nekad da plešete na svojoj svadbi", bili su neki od komentara koji su podržavali mladence i njihov izbor.

A koje je vaše mišljenje u vezi sa ovim - kul ili krindž? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso / NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.