"MLAĐI UJUTRU MORA U ŠKOLU, A STARIJEG VEŽITE ZA RADIJATOR": Tata Novosađanin HITNO traži dadilju, IZLUDEĆE
Tata iz Novog Sada traži dadilju za dva sina, Foto: Profimedia

NUDI I DOBRE PARE

"MLAĐI UJUTRU MORA U ŠKOLU, A STARIJEG VEŽITE ZA RADIJATOR": Tata Novosađanin HITNO traži dadilju, IZLUDEĆE

Čovek je odlučio da u Fejsbuk grupi "Tate Novosađani" potraži pomoć u kući, a njegov oglas je postao viralan

Objavljeno:

Koliko je zapravo teško samohranim roditeljima, pokazuje oglas jednog tate koji je odlučio da svojim mališanima obezbedi dadilju koja će moći da ih čuva. Kako je i sam napisao, majka ih je ostavila, "jer su i njoj popili krv", ali to je samo jedan deo urnebesnog oglasa koji kruži mrežama.

Naime, čovek je odlučio da u Fejsbuk grupi "Tate Novosađani" potraži pomoć u kući, a njegov oglas je postao viralan.

- Hitno mi je potrebna žena za čuvanje dva deteta. Stariji klipan ima 13. god a mlađi 8. Imala bi 300e mesečno i hranu. Sto se tiče hranjenja dece vi tu nemate nista sa njima, uzmu oni sami čipsa kole i najedu se. Vaša obaveza bi bila da im ne dozvolite da se tuku da se ne gađaju sa stolicama, cinijama, dzojsticima itd. Pokazao bi vam gde stoji palica sa kojom ih smirujem pa cu vam je dati na korisćenje. Možda vam ovo zvuči brutalno ali videćete da ce biti neophodno. Njihova majka nas je napustila kaze da smo mo mi energetski vampiri da smo isisali svu energiju iz nje. Ovog starijeg su počeli da lupaju hormoni pa ako bude nepristojan slobodno koristite moj smirivac. Mlađeg bi ujutru morali voditi u skolu a za to vreme starijeg morate zavezati za radijator inače odma smugne do Gumpendorfer strase da kupi onu travu sto puše. Mlađi deluje kao da je mirniji ali nemojte da vas prevari, ako ste pušač pazite dobro zna da izbaci duvan iz cigare i u nju stavi petardu, to je svojoj pokojnoj baki redovno radio dok jadnoj zeni i poslednje dve krlje od zuba nije izbio, pa je jela samo palentu do kraja zivota. Plata bi inače bila 200e ali ja dajem 300 jer su oni ipak malo zahtevniji za čuvanje od ostale dece. Pozz - napisao je jedan tata, a onda su počeli da se nižu komentari.

Oglas
foto: Printscreen/Facebook/Tate Novosađani

Sudeći po reakcijama ljudi, niko nije siguran da li je oglas zaista ozbiljan ili je u pitanju šala, a u komentarima se niko nije javio ko bi čuvao, kako kaže ovaj tata, dva klipana.

Bonus video: MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!​​​​​​​

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.