NAJLEPŠA VEST DANA, MILANA SE JAVILA IZ BOLNICE: Svim dobrim ljudima POSLALA MOĆNU PORUKU!
Milana Matković, Foto: Facebook

BRAVO!

NAJLEPŠA VEST DANA, MILANA SE JAVILA IZ BOLNICE: Svim dobrim ljudima POSLALA MOĆNU PORUKU!

Ona se posebno zahvalila svima koji su finansijski pomogli da ode u Tursku na operaciju

Objavljeno:

Milana Matković iz Gajdobre, koja je nedavno otputovala u Tursku na još jednu operaciju, nakon što su se vratili bolovi u nozi, uspešno se oporavlja. Na svom Fejsbuk profilu napisala je lepe vesti iz bolnice i dodala da je sve prošlo neočekivano savršeno, prenose BAP vesti.

Dijagnostika, sama operacija, troškovi lečenja i smeštaja bili su prilično veliki, te su za Milanu organizovane humanitarne akcije u opštini Bačka Palanka, ali i šire, na čemu se Milana od srca zahvaljuje.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

- Imam nove prelepe vesti. Danas sam izašla iz bolnice. Polako se oporavljam i sve ide po planu. Doktor Salih mi je danas previo rane, dao nove smernice za dalje lečenje i rekao da u narednih tri do šest nedelja moram strogo da se pazim kako nešto ne bih povredila. Deo koji je rađen je mnogo osetljiv, pa zbog toga sve mora ići postepeno. Od juče sam polako počela sa minimalnim fizikalnim terapijama, onako kako je doktor rekao da treba da se radi, bez mnogo opterećenja. Kada se vratim za Srbiju nastavljam sa svojim oporavkom na osnovu datih uputstava. Polako, ali sigurno će doći sve na svoje. Prošlo je sve neočekivano savršeno. Mnogo sam srećna i zahvalna na svemu - napisala je hrabra Milana.

Ona se posebno zahvalila svima koji su finansijski pomogli da ode u Tursku na operaciju.

- Želim svima vama još jednom da iskažem zahvalnost što ste pomogli da se novac za još jednu operaciju prikupi kako bi meni bilo što bolje. Očekuje me jedan težak i naporan oporavak u kome će mi trebati mnogo strpljenja. Verujem da ću uspeti prevazići svaku prepreku kao i do sada! Da nije bilo svih vas, ne bi bilo ni moje nove šanse za bolje i lepše korake - dodaje ona.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.