VASILIJE TRAŽIO BATU ILI SEKU, A ONDA SE DESILO ČUDO: Porodica Krstić iz Subotice opisala NESVAKIDAŠNJU SITUACIJU!
Porodica Krstić, Foto: PRVA TV/PRINTSCREEN

nisu mogli da veruju!

VASILIJE TRAŽIO BATU ILI SEKU, A ONDA SE DESILO ČUDO: Porodica Krstić iz Subotice opisala NESVAKIDAŠNJU SITUACIJU!

Bračni par iz Subotice dobio je četvorke i sad imaju petoro dece

Objavljeno:

Vasilije Krstić je kao mali zamolio roditelje da dobije batu ili seku, a oni su dali sve od sebe da mu ispune želju. Iako su planirali jedno dete, sudbina je imala druge planove. Porodica Krstić iz Subotice dobila je četvorke.

"Pazim ih i najviše volim da se igram sa njima", kazao je Vasilije, brat četvorki. Majka Mira iskreno je rekla da je teško biti roditelj petoro dece. "Zahtevno je i lepo, naravno. Treba puno razumevanja, strpljenja i ljubavi. Kad vidimo da su oni zdravi i srećni, ne pada mi teško", kazala je.

Sagovornica je ispričala da je sin Vasilije tražio da dobije sestru ili brata, ali da nisu mogli da dobiju decu. Posle sedam godina odlučili su se za vantelesnu oplodnju.

"Vratili su nam tri embriona i kad smo saznali da su trojke muž je bio oduševljen i rekao da se nada da su dečaci. Međutim, posle dve, tri nedelje smo saznali da se jedan embrion podelio i tako su nastali jednojajčani blizanci i tako smo dobili četvorke. Doktorka je rekla da su sve četiri bebe u redu, a ja sam je pitala da li misli da su tri bebe u redu. Doktorica je odgovorila da su četiri bebe, a ja sam rekla da imam tri bebe. Videla je da ne razumem i pogledala je malo bolje i rekla da imam četiri bebe", ispričala je Mira, majka petogodišnjih četvorki za TV Prva.

Porodica Krstić
Porodica Krstićfoto: PRVA TV/PRINTSCREEN

Prema njenim rečima, suprug i ona do Subotice nisu reč progovorili.

"Imaju četiri različita karaktera, a kad su nevaljali svi su isti. Melanija je najnaprednija, ona sve brzo nauči. Ume malo mene da imitira", kazala je majka. Dodala je da je dva meseca ležala na odeljenju da održava trudnoću i da se porodila u 26. nedelji.

"Lekar mi je rekao da će sve biti u redu. Prebačeni su na neonatologiju i sve je bilo u redu, samo smo čekali da dobiju na kilaži", napomenula je Mira. Otac Mladen je ispričao da je teško uskladiti posao i porodicu, ali da su u tome uspeli. "Ja sam dobila otkaz na kućnu adresu kad sam rekla da idem na vantelesnu oplodnju. Vratili su me posle na posao, ali sad sam na primer bila mesec dana na bolovanju. Prvo se razboleo jedan, pa drugi pa treći, četvrti i to kad se spoji, to je mesec dana. Poslodavci su imali razumevanja ali ja sam odlučila da dam otkaz kako bih im se posvetila", ispričala je sagovornica.

Bonus video:

01:40

POKLONIZA SUBOTIČKE TROJKE I ČETVORKE! Sedmoro mališana rođeno u dve porodice, a roditeljskoj SREĆI nema kraja (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Mondo / Prva tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.