TINEJDŽERI U NOVOM SADU NAPRAVILI PENA PARTI U FONTANI ISPRED KATOLIČKE CRKVE: Građani pobesneli i oštro OSUDILI
Fontana u Novom Sadu, Foto: Printscreen/Instagram/SerbialiveNoviSad

AU!

TINEJDŽERI U NOVOM SADU NAPRAVILI PENA PARTI U FONTANI ISPRED KATOLIČKE CRKVE: Građani pobesneli i oštro OSUDILI

Umesto vode u fontani je osvanula pena

Objavljeno:

Novosađani su odavno navikli da je fontana ispred Katoličke porte u centru grada mesto na kom se stalno nešto zbiva. Poznata je po tome što se mladi okupljaju i provode letnje noći kraj nje. Ipak, ovoga puta, dočekala je potpuno drugačije izdanje.

Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici Serbia live Novi Sad, umesto vode u fontani je osvanula pena. Na snimku koji kruži društvenom mrežom vidi se mladić koji sipa tečnost u vodu, a najverovatnije je u pitanju prašak za veš ili sudove.

Nakon što je obavio "zadatak", tinejdžer je pobegao, a fontana je ostala prepuna pene. Ipak, ubrzo su se oko fontane okupili mladi, kao i svake druge večeri i počela je zabava, te je u centru nastao pravi "pena parti". Kako se primeti, jedan od prisutnih je čak i ušao u fontanu.

Mnogi sugrađani pronašli su zabavu u novom izgledu fontane, dok su drugi držali pridike o nevaspitanju i nekulturi.

- Ima li ovaj grad komunalnu inspekciju, za ovakve slučajeve ili je ovo sasvim ok, pa da ih zadrže u fontani dok im se roditelji ne pojave da plate kaznu? - napisao je jedan od korisnika Instagrama.

- To se zove klasicna stoka bez trunke vaspitanja - glasio je još jedan od komentara.

02:31

PARAĆINCU KOJI JE PAO S PETROVARADINSKE TVRĐAVE DANAS OPERIŠU KIČMU! Doktor Nikolić (UC Novi Sad): Rano je prognozirati, ali...

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.