NOVOSAĐANKA TRAŽI SVOG HEROJA: Napali je psi, u strahu mu ni lik nije zapamtila, a ima jednu molbu
Napad pasa / Ilustracija, Foto: Profimedia / Google Earth

POTRAGA

NOVOSAĐANKA TRAŽI SVOG HEROJA: Napali je psi, u strahu mu ni lik nije zapamtila, a ima jednu molbu

Mnogi sugrađani dirnuti su potezom momka koji je oduševio i vlasnicu i Leu

Objavljeno:

Jednu Novosađanku u nedelju uveče nasred ulice napao je ulični pas dok je šetala svog. Kako je opisala na društvenoj mreži Fejsbuk, strah ju je odmah obuzeo i to više zbog mezimice Lee, nego nje same. Ipak, pojavio se "heroj" koji je obe spasao.

Svoju priču ova Novosađanka započinje tako što se zahvaljuje nepoznatom momku, a onda objašnjava i da ju je napao pas u Bulevaru Patrijarha Pavla, te da je on bio prvi koji je pritrčao u pomoć.

- Želela bih da se javno zahvalim dečku koji je ispao pravi Heroj za moju Leu i mene! Naime, u nedelju uveče u Bul. Patrijaha Pavla je mog psa napao drugi pas i taj dečko je među prvima pritrčao u pomoć, dok sam ja pokušavala da podignem štene od 20 kg sa trotoara on je terao drugog psa... U svoj onoj zbrci, sa Leom u rukama uz njegovu pomoć sam pobegla u zgradu i usput mu se zahvalila. Slabo sam zapazila lice tog dečka zbog celog šoka, nažalost na ulici ga ne bih prepoznala, ali želim još jednom da kazem HVALA TI do neba za ovakav herojski čin! Moj pas je dobro, oporaviće se i šalje pozdrave mahanjem repića! - napisala je Novosađanka.

Ona je zamolila sve koji poznaju pomenutog dečka da mu prenesu pozdrave i zahvale se u njeno ime.

Mnogi sugrađani dirnuti su potezom momka koji je oduševio i vlasnicu i Leu, te su ga i oni pohvalili i poželeli da imamo više ovakvih ljudi u društvu.

- Kako je divno pročitati ovakve i slične postove, živeće ovaj svet uz divne ljude u kojima ima čiste duše i čovečnosti koja ne bledi, a koju treba ceniti. Svaka čast momku, a Vama hvala na divnom postu zahvalnosti koji ste uputili herojskom činu momka - napisala je jedna korisnica Fejsbuka.

Bonus video:

02:36

Ženu napali psi u Nišu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.