PRIČA O PRELJUBNIKU IZ BEOGRADSKE TERETANE DOBILA EPILOG: Evo šta se desilo sa LJUBAVNIM TROUGLOM! (VIDEO)
Mara, Foto: Printscreen/Tik Tok

SVE ISPLIVALO

PRIČA O PRELJUBNIKU IZ BEOGRADSKE TERETANE DOBILA EPILOG: Evo šta se desilo sa LJUBAVNIM TROUGLOM! (VIDEO)

Nakon što je podelila s pratiocima epilog raskirnkane preljube, Mara se obratila i onima koji su je napali nakon prethodnog videa, u kome je sve obelodanila

Objavljeno:

Preljuba za koju je ceo region čuo kada je pre desetak dana devojka koja se na TikToku potpisuje kao Mara, dobila je svoj epilog.

Mara se u objavi na TikToku pre desetak dana javno obratila izvesnoj Ivani, te je upozorila da je njen dečko Igor vara s izvesnom Milicom, a krajnji ishod priče je da je ljubavni trougao razbijen.

"Stop! Moraš da čuješ drugi deo o prevari o kojoj je čuo ceo Balkan. Drama iz teretane dobila je svoj epilog. Iako su se mnogi Igori slatko nasmejali, neki i uplašili, jedan je nadrljao. A svaka Ivana je dvaput proverila da li je joj se dečko slučajno zove Igor", počela je priču u novom videu, te otkrila kako se sve odvilo.

"Hvala puno TikToku, Tviteru i portalima koji su objavili moj video. Uspeli smo da nađemo pravu Ivanu. Ivana mi se javila i evo, pogledajte šta je rekla", rekla je Mara, a onda pokazala snimak ekrana poruke koju je, kako kaže, dobila od Ivane koja je akterka priče.

U poruci koju je Mara objavila rekavši da ju je dobila od Ivane piše:

"Hej ćao, videla sam tvoj TikTok i pre svega moram da ti se zahvalim što si mi pomogla da donesem odluku. Već neko vreme nije to-to, ali mi je trebalo ovo da zvanično presečem. Neću da pljujem, želim im svu sreću ali bez mene u priči. Hvala na podršci, značilo mi je", stoji u Ivaninoj poruci, koja je saznala da je dečko vara od nepoznate devojke na TikToku.

Nakon što je podelila s pratiocima epilog raskirnkane preljube, Mara se obratila i onima koji su je napali nakon prethodnog videa, u kome je sve obelodanila.

"Iako su neki optuživali mene da sam drukara, ova priča ima srećan kraj, zato što je uspela da se okonča jedna toksična veza. Jedna toksična veza manje u Beogradu", zaključila je Mara.

Bonus video:

01:25

DETEKTIVI

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.