Nije štala skupština: Šta je sve konj rekao Selakoviću kad ga je iskulirao! (MEME) (GIF)

Njihaaaaaaaa

Nije štala skupština: Šta je sve konj rekao Selakoviću kad ga je iskulirao! (MEME) (GIF)

Jučerašnji događaj na ergeli u Sremskoj Mitrovici, sa ministrom pravde u glavnoj ulozi i konjem u sporednoj, nasmejao je mnoge
Objavljeno: 15:00h

Svima nam se nekada desilo da osoba koja nam se sviđa odbije naš poljubac. Setite se samo koliko ste se odvratno u tom trenutku osećali. Možete li sad zamisliti kako izgleda kada vas odbije jedan konj? Sva deca vladike Kačavende: Urnebesni meme kontroverznog srpskog popa (FOTO)

Ministar pravde Nikola Selaković je juče, prilikom obilaska zatvorskog kompleksa u Sremskoj Mitrovici, obišao i ergelu konja. Netje da može da ne umrete od smeha! 20 odvala Srećka Šojića kojima se kezi cela Srbija! (MEME) Tom prilikom, ministru je na pamet palo da pokuša da poljubi jednog konja. On je prišao konju, pomazio ga po glavi i pokušao da ga poljubi. Međutim, konj je okrenuo glavu i sprečio ministra u svojoj presmešnoj nameri. 22 odvale Vesne Trivalić: Zato smo se s Cakanom smejali do suza! (MEME) (VIDEO) Ovaj događaj nasmejao je mnoge, pa smo za vas izdvojili najbolje fore u gif formi. Smešno ili morbidno: S kim sve Neda Ukraden ima umirući selfi? (FOTO) (MEME)

Napomena: Cilj ovog teksta nije vređanja i omalovažavanje određenih ličnosti, već pre svega humor i zabava. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.