PENZIONERI, IMATE JOŠ 4 DANA DA SE PRIJAVITE: Objavljen je poziv, a ovo su svi uslovi
Foto: Nebojša Mandić

PENZIONERI VOLONTERI

PENZIONERI, IMATE JOŠ 4 DANA DA SE PRIJAVITE: Objavljen je poziv, a ovo su svi uslovi

Penzioneri volonteri će početi svoj rad sa publikom u utorak 21. novembra

Objavljeno:

Savremena galerija Subotica objavila je poziv za prijavljivanje druge generacije volontera u njenom Klubu 60+, dakle, za penzionere, ali i za one koji to još uvek nisu.

Dakle, ako imate više od 60 godina - ovaj program je namenjen vama. Takođe, od velikog značaja je i to da ste radoznali, zainteresovani da razumeju savremenu umetnost i raspoloženi da svojoj zajednici poklonite nekoliko sati nedeljno u službi vodiča kroz izložbe i zgradu Savremene galerije Subotica.

Važno je napomenuti da će volonteri imati obuke, a zatim oni preuzimaju vođenje publike kroz izložbe i zgradu, i to svaki volonter prema svojoj vremenskoj raspoloživosti.

Prijavljivanje je počelo 30. oktobra i trajaće još 4 dana - do 10. novembra.

Za sva pitanja i za prijave na raspolaganju vam je mejl adresa: pedagog.sgsu@gmail.com i broj telefona 024 553 725.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Od čega se sastoji volonterski program za penzionere?

Za početak, uvodna obuka traje 10 časova – od ponedeljka, 13. novembra, do petka, 17. novembra.

Tokom obuke volonteri će se upoznati sa radom Savremene galerije Subotica, istorijatom Palate Rajhl, osnovama komunikacije sa publikom i tematskim okvirom aktuelne izložbe u Savremenoj galeriji Subotica.

Penzioneri volonteri će početi svoj rad sa publikom u utorak 21. novembra, i to prema rasporedu koji će se izrađivati u odnosu na njihovu vremensku raspoloživost, ali je minimum dva sata volonterskog rada nedeljno.

U pozivu se navodi i da je potrebno da budući volonteri imaju otvorenost za sticanje novih znanja, volju da ih podele sa drugima, želju da uposle svoja životna iskustva i nekoliko sati slobodnog vremena sedmično. Nije potrebno da budu obrazovani u oblasti umetnosti.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso / Glas osiguranika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.