"MATEJA, SINE MOJ, NEĆU NI JA JOŠ DUGO...": Marić se POTRESNIM REČIMA obratio SINU kada mu je bilo NAJTEŽE!
Jovan Marić, Foto: Espreso

"nisam mogao ni da sanjam..."

"MATEJA, SINE MOJ, NEĆU NI JA JOŠ DUGO...": Marić se POTRESNIM REČIMA obratio SINU kada mu je bilo NAJTEŽE!

Jovan Marić je iza sebe imao tri braka i iz svakog po jedno dete. Poslednji je upravo sa Danijelom Tiosavljević sa kojom je dobio sina Mateju

Objavljeno:

Čuveni srpski psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić preminuo je danas u 82. godini, a njegov burni život u javnosti je ostao zapamćen kada je ušao u borbu sa sinom za stan od 120 kvadrata u centru Beograda. Tada je u jednom gostovanju Marić izgovorio potresne reči koje su potresle sve gledaoce, a te reči i danas lede krv u žilama.

"Mateja, sine moj, molim te, nemoj da me izbacuješ iz stana. Star sam, bolestan, nemam gde... Neću ni ja još dugo, možda još godinu ili dve, posle toga sve će ovo ionako biti tvoje" govorio je Jovan Marić u jutarnjem programu.

Kako je doktor istakao, sebe je smatrao krivcem zbog cele situacije oko stana, s obzirom na to da u ugovoru o poklonu nije dodao da u stanu može da ostane da živi do kraja života.

"Iskreno, nisam mogao ni da sanjam da ovako nešto može da mi se dogodi. U svakom slučaju molim sina ovako javno, preko novina, da dođe u naš stan da se vidimo i ispričamo. Boli me što ga sedam godina nisam video, iako sam želeo, i što zapravo i ne znam kako on danas izgleda!", s tugom je pričao pokojni Marić.

Jovan Marić
Jovan Marićfoto: Espreso

U potresnom obraćanju svome sinu preko malih ekrana, doktor je tada istakao da je jedva preživeo koronu, te da uz to ima i rak prostate i da su mu dani života odbrojani.

"Tako da, sine moj, neću ja dugo, možda još godinu ili dve, a posle će sve biti tvoje", istakao je.

Inače, Jovan Marić je iza sebe imao tri braka i iz svakog po jedno dete. Poslednji je upravo sa Danijelom Tiosavljević sa kojom je dobio sina Mateju.

Podsetimo, prof. dr Jovam Marić rođen je 11. avgusta 1941. godine u Bijeljini, a kako je i sam pričao, oca nije pamtio jer je streljan kao državni neprijatelj. Govorio je i da je ljubav prema medicini razvio kroz latinski jezik, te ga je to odredilo.

Kao odličan student tri godine je bio demonstrator na anatomiji i to ga je školovalo. Medicina je trajala pet godina, a Marić je završio za četiri godine i deset meseci. Kako je jednom prilikom ispričao, sebe je zvao junac jer je sve ispite polagao u junu. Diplomirao je u junu 1964, kao prvi od 700 studenata u sjajnoj generaciji, a nije imao ni pune 23 godine.

Bonus video:

01:59

ŠTA BRE IMA MUŠKO DA SE PUĆI?! Čuveni seksolog zapanjen polunagim fotkama skupštinskog bibliotekara ĐORĐE USPEO DA ŠOKIRA I MARIĆA

(Espreso /Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.