MAJA NIJE NI SLUTILA DA JOJ JE IZ GEPEKA ISPAO LAPTOP KADA JE PROŠLA BATROVCE: Sada nudi NAGRADU pronalazaču!
Batrovci, Foto: Privatna arhiva

OBRATITE PAŽNJU!

MAJA NIJE NI SLUTILA DA JOJ JE IZ GEPEKA ISPAO LAPTOP KADA JE PROŠLA BATROVCE: Sada nudi NAGRADU pronalazaču!

Laptop marke "Apple" je njoj i njenom suprugu od velike važnosti jer u njemu imaju poslovni materijal kao i privatne uspomene koje su im od velike važnosti

Objavljeno:

Maja B. nudi nagradu poštenom pronalazaču koji joj vrati laptop koji joj je ispao iz gepeka kada je, vraćajući se sa porodicom iz Italije, prošla granični prelaz Batrovci.

Naime, kako kaže Maja za Telegraf, lapop marke "Apple" je njoj i njenom suprugu od velike važnosti jer u njemu imaju poslovni materijal kao i privatne uspomene koje su im od velike važnosti.

- Nije nam ni na kraj pameti bilo, kada se oglasio alarm za gepek i kada smo primetili da nije dobro zatvoren, da je iz njega nešto ispalo, pogotovo ne laptop. To se dogodilo par stotina metara na autoputu, čim smo ušli u Srbiju na graničnom prelzu Batrovci. Kada smo stigli kući imali smo šta i da vidimo. U laptopu nam je sve. Nadam se ga nije neko pregazio i da je u dobrom stanju. Mi bismo častili onog ko bi nam vratio, iskreno se nadam da nije oštećen. Nalazi se u crnom rancu, ali ne znam koliko je on uspeo da ga zaštiti ukoliko je pretrpeo neki udarac - kaže Maja za Telegraf.rs.

Maja i njen suprug častiće poštenog pronalazača, a kontakt telefon na koji se pronalazač može javiti je 0658250193.

Bonus video:

01:44

STIŽU NOVE FISKALNE KASE: Obućar od 70 godina nije koristio ni internet, a sad mora da poseduje i LAPTOP

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.