RADI NA GRAĐEVINI, IMA ČETVORO DECE I HODAJUĆA JE ENCIKLOPEDIJA: Život Vladimira Krnača nije lak, ALI...
Vladimir Krnač, Foto: Printscreen/RTS

SVAKA ČAST

RADI NA GRAĐEVINI, IMA ČETVORO DECE I HODAJUĆA JE ENCIKLOPEDIJA: Život Vladimira Krnača nije lak, ALI...

Krnač je sada privukao pažnju javnosti nakon najnovijeg pojavljivanja u kvizu Slagalica

Objavljeno:

Poslednje epizode Slagalice na RTS-u oduševile su gledaoce pored malih ekrana kada su na malim ekranima ugledali Tragača iz Potere Žarka Stevanovića i Vladimira Krnača, učesnika brojnih kvizova koji je ganuo Srbiju u kvizu "Najslabija karika".

Vladimir je tada pokazao zavidno znanje, ali je izglasan za "najslabiju kariku", nakon čega je usledela burna reakcija voditelja, ali i velikog dela javnosti.

Krnač je sada privukao pažnju javnosti nakon najnovijeg pojavljivanja u kvizu Slagalica.

"Vladimir je jedan od najboljih takmičara Slagalice, a srpski mu čak nije maternji jezik", hvalio je Žarko Stefanović "crvenog takmičara - i s razlogom.

Krnač u Slagalici
Krnač u Slagalicifoto: Printscreen/RTS

Ko je Vladimir Krnač?

Svi ljubitelji kvizova Vladimira pamte od ranije.

On je u kvizu "Slagalica" pre nekoliko godina otkrio da radi kao građevinac i tako prehranjuje svoje četvoro dece i da je humani davalac krvi.

Gledaoci su ga upoznali kao tihog i skromnog čoveka koji ne govori mnogo, ali se u svaku igru razume i odnosi veliki broj poena.

Ipak, iako nasmejanog lica, Vladimir ne živi baš tako lakim životom. Osim što ima četvoro dece koje prehranjuje, ova "hodajuća enciklopedija", kako ga često nazivaju korisnici društvenih mreža, radi kao građevinac, ne libeći se da uprkos svom velikom znanju obavlja i najteže fizičke poslove.

- Ipak, ne mogu da kažem da sam ušao u celu tu priču kako bih zaradio, da nije građevine, verovatno bismo moja porodica i ja bili goli i bosi - objasnio je on.

On je otkrio da se među oblastima koje obožava izdvaja sport i muzika, i to sve vrste od ozbiljne do narodne, ali da je "tanak" sa filmom, jer zbog obaveza ne stiže da nijedan film odgleda u celini.

- Moje četvoro dece je sad već veliko, ali su odrastali gledajući "ćaleta" u kvizovima, ali sami nisu zainteresovani za učenje - rekao je Krnač.

Međutim, iako deluje da teško živi, ovaj genije se ni u jednom trenutku ne žali.

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

Učešće u Najslabijoj karici

Iako veoma dobro poznat ljubiteljima kvizova, Vladimir Krnač najveću pažnju publike u Srbiji privukao je proletos, nakon nezaboravnog učešća u kvizu “Najslabija karika”.

Pokazavši fenomenalno znanje, ali i skromnost, vrlo brzo je pridobio simpatije svih gledalaca, ali njegovi saigrači imali su malo drugačije planove. Koristeći se taktikom, koju pravila ovog kviza dozvoljavaju, odlučili su da povećaju svoje šansu za pobedu, tako što će Vladimira izglasati kao najslabiju kariku.

Usedila je žustra polemika u javnosti na ovu temu, a cela priča inspirisala je Prvu TV da ispuni životnu želju Vladimiru i pošalje ga na putovanje u Egipat.

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.