OGLASILA SE I AMBULANTA IZ BORČE U KOJOJ UMALO DA USPAVAJU ZDRAVOG PSA: Naslednici su OVO naveli kao razlog!
Foto: Printscreen/TikTok//@euxene89+

POTRESNO

OGLASILA SE I AMBULANTA IZ BORČE U KOJOJ UMALO DA USPAVAJU ZDRAVOG PSA: Naslednici su OVO naveli kao razlog!

Psa je spasla Ksenija Banković koja je potom otkrila i pozadinu priče

Objavljeno:

Snimak iz veterinarske ordinacije u Borči, na kom se vidi kako sugrađanka uleće da spreči uspavljivanje zdravog psa, uznemirio je celu Srbiju.

Psa je spasla Ksenija Banković koja je potom otkrila i pozadinu priče. Ona je navela da su nakon majčine smrti deca htela da uspavaju psa koji im je od nje ostao.

"Vlasnica je umrla, njena deca se ovako rešavaju neželjenog psa koji je tu ceo svoj život! Kuću su izdali i jedina prepeka je pas", navodi se na Instagramu, gde je snimak i objavljen.

Usledila je salva osuđujućih komentara, a ogorčeni građani između ostalog traže i kaznu za ambulantu koja je ovo pristala da uradi.

U ambulanti su tim povodom otkrili i detalje ove priče.

- Istina je da su deca dovela psa da bi ga uspavali. Rekli su da je promenio ćud nakon smrti njihove majke i da je postao agresivan - rekli su ispred ambulante.

Oni su potvrdili navode da je Ksenija spasla psa. A na pitanje da li za promenu ponašanja kod pasa, gde se primećuje pojava agresije, postoji terapija koja bi možda pomogla da se stanje reguliše, kratko su odgovorili da postoji.

02:13

VETERINAR HTEO DA UBIJE ZDRAVOG PSA U BORČI! Spasili ga nekoliko trenutaka pre uspavljivanja: ZLOTVORU PRETI 3 GODINE ZATVORA

Za psa se sada traži dom.

Bonus video: ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso/Telegraf/ SĐP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.