DEVOJČICA LAŽNO PRIJAVILA MAJKU ZA NASILJE, ŠMINKOM NACRTALA MODRICU: Roditelji ZGROŽENI, evo šta stoji iza svega
Foto: Davide Zanin / Alamy / Alamy / Profimedia

SRAMOTA!

DEVOJČICA LAŽNO PRIJAVILA MAJKU ZA NASILJE, ŠMINKOM NACRTALA MODRICU: Roditelji ZGROŽENI, evo šta stoji iza svega

Roditelji su bili zgroženi postupkom tinejdžerke

Objavljeno:

Mnogi roditelji, razne ispade svojih tinejdžera pravdaju pubertetom kao specifičnoj fazi u odrastanju. Međutim grozan potez jedne 14-godišnje Srpkinje naterao je mnoge da se pitaju, postoji li u njihovom ponašaju zdrava krajnja granica koja ne sme biti probijena?

Kako je Srpkinja koja se na Tviteru potpisuje kao "Keka_Je_lena" objasnila, devojčica iz Srbije je iz osvete prema majci, navodno, sebi našminkala modricu na licu i prijavila je u školi za nasilje. Držeći se svoje lažne priče pred psiholozima, nastavnicima i direktorom škole, shvatila je da je otišla predaleko kada je i policija trebala biti uključena.

"Klinka (14) crvenom i ljubičastom senkom našminkala modricu na oku, otišla u školu i prijavila majku za nasilje. Majka istog momenta pozvana na razgovor i zatiče profesore i psihologa koji se zgražavaju kako je loša majka. Dete daje izjavu pola sata kako je majka tuče, kako joj uskraćuje ljudska prava, blabla…

A onda je promenila priču i sve priznala

Oni odlučuju da zovu policiju i klinka kreće da se preznojava i menja priču. Uglavnom, želela je da se osveti majci, jer joj je dva dana pre toga oduzela mobilni (imala izlazak do 20h, došla u 23h)", napisala je ona.

Takođe, u celoj ovoj priči, koja je složili su se mnogi, pogrešna na nekoliko nivoa, autorka objave se pitala zašto u ovakvim situacijama ne postoji kazna i za tinejdžere?

"E sad je meni najbizarnije u celoj priči, što klinka ne odgovara za laži i klevetu i normalno nastavlja da dolazi u školu. Majka ne sme više da je kažnjava, psihologa boli du*e… Da se ja pitam, dolazila bi mi u školu dva sata ranije da riba toalete i to pevajući", napisala je ona.

Roditelji su bili zgroženi postupkom tinejdžerke, priznavši na koje sve načine su i sami morali da se izbore da ispadima svoje dece. Iako su priznali da su mnogo puta čuli slične jezive priče, smatraju da postavljanje zdravih granica do kojih dete sme da ide najviše leži u dobrom vaspitanju.

Bonus video: ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE: Ovako su saznali

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.