MOLITVA ZA ZDRAVLJE I SREĆU DECE: Roditelji u njoj pronalaze DUHOVNU PODRŠKU i nadu za svetlu budućnost najmlađih
Crkva, Foto: Tamara Trajković

MOĆNE REČI

MOLITVA ZA ZDRAVLJE I SREĆU DECE: Roditelji u njoj pronalaze DUHOVNU PODRŠKU i nadu za svetlu budućnost najmlađih

Poverenje u nešto veće i pozitivno može uneti nadu i optimizam u život deteta, stvarajući pozitivan uticaj na njegovu svest i emotivni razvoj

Objavljeno:

Ova dirljiva molitva za zdravlje i sreću dece predstavlja Vašu duboku želju za blagostanjem svojih najmlađih. Кroz nežne reči, izražava se molba za zaštitu od zla, rast u ljubavi i mudrosti, te blagoslov ispunjen ljubavlju i radosti. Upotrebom ove molitve, roditelji pronalaze duhovnu podršku i nadu za svetlu budućnost svoje dece.

Crkva
Crkvafoto: Tamara Trajković

Molitva za zdravlje i sreću dece

Nebeski Oče,

molim Te da obaspeš našu decu zdravljem koje će im pružiti snagu za sve izazove. Neka Tvoja blagost bude njihov kompas kroz život, a osmeh na licima neka svetli kao znak Tvoje prisutnosti.

Neka radost i sreća budu pokretači njihovih dana, a uspeh rezultat njihovog truda. Blagoslovi ih mudrošću da donose prave odluke i milošću da se suoče sa svim nedaćama.

Gospodine, neka Tvoje svetlo osvetljava put koji hodaju, dajući im hrabrost da idu napred. Zahvaljujem Ti za ove divne duše koje si nam dao, i molim Te da ih čuvaš od svih opasnosti.

Neka Tvoja ljubav bude snaga koja ih podržava, a Tvoja prisutnost oslonac u svakom trenutku.

Bože, neka rastu u ljubavi, dobroti i razumevanju prema svetu oko sebe, gradeći svetlu budućnost ispunjenu tvojom blagoslovljenom ljubavlju.

Amin.

Zašto je dobro moliti ovu molitvu?

Molitva za zdravlje i sreću dece ima duboki emocionalni značaj. Ona omogućava roditeljima da izraze svoju brigu i ljubav prema deci, tražeći zaštitu i blagostanje. Ova molitva takođe može pružiti osećaj smirenosti i povezanosti sa duhovnošću u teškim trenucima.

Poverenje u nešto veće i pozitivno može uneti nadu i optimizam u život deteta, stvarajući pozitivan uticaj na njegovu svest i emotivni razvoj.

Bonus video:

04:25

ZAPOČNI MOLITVU ZAHVALNOŠĆU, A NE ONIM ŠTO TI NEDOSTAJE Vladika Petar o molitvi: Vapaj čoveka u problemu svodi se na TRI POTREBE

(Espreso / Molitve.rs / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.