ŠOK I NEVERICA U SLAGALICI: Svi iznenađeni ishodom superfinala, "KRALJ KVIZOVA" SKINUT SA TRONA! (VIDEO)
Superfinale Slagalice, Foto: Printscreen/RTS

Ovo NIKO nije očekivao

ŠOK I NEVERICA U SLAGALICI: Svi iznenađeni ishodom superfinala, "KRALJ KVIZOVA" SKINUT SA TRONA! (VIDEO)

U finalu su se našli tragač iz kviza "Potera", Žarko Stevanović koji je na to mesto došao upravo zbog svog znanja i davnašnje pobede, kao i Filip Tot

Objavljeno:

Kviz "Slagalica" je ove godine proslavio 30 godina, a 169. ciklus je bio u znaku nekadašnjih pobednika, pa se može reći da su snage odmeravali najbolji među najboljima.

U finalu su se našli tragač iz kviza "Potera", Žarko Stevanović koji je na to mesto došao upravo zbog svog znanja i davnašnje pobede, kao i Filip Tot.

Filip Tot
Filip Totfoto: Printscreen/RTS

U prvoj finalnoj večeri Filip je bio na poziciji plavog igrača. On je pokazao neverovatnu umešnost, pa je k2rajnji rezultat prvog okršaja bio 215:135 za Filipa jer je uspeo da stekne neverovatnu prednost u igri "korak po korak", a i bio je odličan u "Asocijacijama".

U drugoj finalnoj večeri se nastavilo odmeravanje znanja, ali Filip je stekao veliku prednost i Žarko do kraja nije mogao da ga stigne.

Žarko Stevanović
Žarko Stevanovićfoto: Printscreen/RTS

Žarko je završio na drugom mestu, ali je od srca čestitao protivniku, a ultimativni pobednik i najbolji od najboljih je Filip Tot koji je bio oduševljen.

Igrači nisu prpoustili priliku da se zahvale svojim navijačima, a Žarko je imao posebne pozdrave za suprugu Jelenu i kuma.

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso / Kurir / T.J. / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.