SRPKINJA NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA ZAOVOM: Otkrila šta joj radi KAD UĐE U KUĆU - odmah NASTANE čim...
Foto: Profimedia

DRAMATIČNO

SRPKINJA NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA ZAOVOM: Otkrila šta joj radi KAD UĐE U KUĆU - odmah NASTANE čim...

Sestra mu je udata, starija je dosta od njega, već 18 godina je u braku, ima dvoje dece, žive u muževljevoj kući a imaju i stan pored toga

Objavljeno: 08:32h

Podela imovine jedna je od onih stvari koje uglavnom naprave veliki razdor u porodicama, a jedna Srpkinja našla se u velikom problemu kada je shvatila da stoji "između dve vatre", svojih i suprugovih želja, i namera muževljeve sestre koja ne želi da se odrekne nasledstva.

Kako je neimenovana Srpkinja objasnila na Reditu, stan u kom živi sa mužem pripada njemu i njegovoj sestri. Iako, kako kaže, nije protiv toga da deo pripadne sestri, smeta joj što se zaova, iako u sam stan nije uložila ni dinara, ponaša kao da je kod kuće - otvara njihove ormane, govori da je sve njeno, poslužuje goste...

"Naime, živim samo sa suprugom u jednom stanu, koji je nakon smrti njegovog oca podeljen na tri dela, na njegovu mamu, njega i njegovu sestru. Njih dvoje su tada bili maloletni (više nisu) a mama im je preminula pre možda godinu i po, ostavinsko još nije stiglo. Naravno da sam za to da i ženska deca imaju pravo na nasledstvo i sve drugo kao i muška, pa i ja sam žena i ne bih volela da se bilo kojoj uskrati to pravo.

"Pravi se glavna u stanu, dočekuje moje goste"

Sestra mu je udata, starija je dosta od njega, već 18 godina je u braku, ima dvoje dece, žive u muževljevoj kući a imaju i stan pored toga. Mislim, te informacije i nisu toliko bitne, ali je bitno da u stan u kojem živimo suprug i ja, ona nije uložila nikad ni dinara, mi smo sve renovirali, promenili nameštaj, sve uredno plaćali račune, poreze i slično. Da bi ona kad dođe htela da se pravi da je glavna u stanu, dođu moji gosti, ona je kao "domaćica" i ona hoće da ih posluži jer su došli u "njen" stan. To su bre moji gosti, šta ona ima sa njima?", kaže iznervirana Srpkinja koja dodaje da je suprugova sestra više puta pominjala kako je stan njen te da to kaže nešto glasnijim tonom.

Brak
foto: Profimedia

A onda je objasnila zašto ju je zamolila da ne dira njene lične stvari, što je imala običaj.

"Dođe tu jednom u mesec dana i otvara naš ormar koji smo mi kupili i u kojem se nalaze samo moje i muževe lične stvari pod izgovorom da je stan 'njen' i da može da radi šta hoće. Šta da radim, da prijavim zaovu zbog narušavanja privatnosti? Opet to ne mogu zbog supruga koji je opravdava da je ona još pod utiskom zbog smrti majke pa se tako ponaša (a nakon mesec dana majčine smrti otišla na more sa sve slikama u kupaćem, kezom i muzikom - baš joj je teško, toj istoj majci nikad ništa nije pomogla, samo ju je moj muž gledao i pazio)", napisala je žena.

"Zaova iz pakla"

Iako je svoje pitanje postavila u delu "Pravni saveti" na Reditu, čini se da nije dobila previše pravnih, većinu više laičkih saveta.

"Isplatite joj tu njenu polovinu stana, ili zajedno prodajte stan i podelite novac. Mirna glava i vama i njoj", "Zaova iz pakla", "Izvini, pravno ne znam ništa ali iz'em ti muža šonjavog koji opravdava i dozvoljava takvo ponašanje sestre prema tebi. Znaš kada bi se moja mama, sestra ili bilo ko iz porodice tako ponašao prema mojoj ženi? Nikad! Po cenu da zauvek raskinem sa njima", pisali su joj oni.

Bonus video: ŠTA JE TO ŠTO MOTIVIŠE MALOLETNIKA DA IZVRŠI TAKO TEŽAK ZLOČIN? ZAŠTO SE TO DEŠAVA?

08:38

ŠTA JE TO ŠTO MOTIVIŠE MALOLETNIKA DA IZVRŠI TAKO TEŽAK ZLOČIN? ZAŠTO SE TO DEŠAVA?

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.