LADA SA SRPSKIM TABLICAMA SNIMLJENA U ČIKAGU, SVI SE PITAJU DA LI JE MOGUĆE: Šokiraćete se za koliko se PRODAJE
Lada u Čikagu, Foto: Printscreen/Instagram/geokutak

PAŽNJA

LADA SA SRPSKIM TABLICAMA SNIMLJENA U ČIKAGU, SVI SE PITAJU DA LI JE MOGUĆE: Šokiraćete se za koliko se PRODAJE

Jedna od korisnica Instagrama tvrdi da je ova čuvena lada snimljena u Čikagu, te da je na nekim oglasima videla da se prodaje za čak 16.000 dolara

Objavljeno: 14:25h

Ljubimac Jugoslavije među automobilima uočen je na ulicama Amerike, navodi Geokutak, i to ni manje ni više nego sa srpskim tablicama. Ovakav prizor oduševio je mnoge korisnike društvenih mreža, a svi se pitaju kako je dospeo tamo?

"Ne znam koji je grad u pitanju, na sliku sam naleteo malopre na TikToku, ali ovo je definitivno pobeda dana!", napisano je u opisu fotografije.

Jedna od korisnica Instagrama tvrdi da je ova čuvena lada snimljena u Čikagu, te da je na nekim oglasima videla da se prodaje za čak 16.000 dolara.

"Prodaje se na oglasima u Čikagu za 16,000$, piše da je prešao 45k milja i da je '91 godište", napisala je ona.

Neki su iskoristili priliku da sve okrenu na stranu, te je jedan mladić ispisao interesantnui "rutu" koju je ova lada prešla da bi došla do SAD.

"Išao od Kraljeva preko Sibira do Beringovog moreuza, tu ga prebacio lokalni skeledžija.. I onda lagano preko Aljaske, Jukona, Britanske Kolumbije..".

03:45

OVO SU NAČINI KAKO DA ZAŠTITITE VAŠ AUTOMOBIL OD KRAĐE! Eksperti otkrili koje metode lopovi koriste: Evo šta OBAVEZNO DA URADITE

(Espreso/Telegraf.rs/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.