OSMAK MARKO JE DOBIO SVETOSAVSKU NAGRADU, A TEK DA VIDITE KOJI JE NJEGOV CILJ: Odrasli se kasno sete! (VIDEO)
Marko Popović, Foto: Printscreen / Youtube / suboticke.rs

SVAKA ČAST

OSMAK MARKO JE DOBIO SVETOSAVSKU NAGRADU, A TEK DA VIDITE KOJI JE NJEGOV CILJ: Odrasli se kasno sete! (VIDEO)

Marko je osvajač nagrada na državnim takmičenjima iz informatike i računarstva i srpskog jezika

Objavljeno:

Marko Popović, učenik 8. razreda Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" dobitnik je prestižne Svetosavske nagrade za svoja postignuća u prethodnoj godini, iz prirodnih i društvenih nauka.

Marko je osvajač nagrada na državnim takmičenjima iz informatike i računarstva i srpskog jezika. Odlikuje ga originalnost u pristupu i pronalaženju rešenja, što ga je kvalifikovalo da bude učesnik međunarodnih konferencija koje se bave veštačkom inteligencijom, marketingom i veb tehnologijom, pišu suboticke.rs.

Sve ovo je zvanično predstavljanje Marka Popovića, koji sa svojih 14 godina poseduje harizmu i elokvenciju kakva se retko viđa u tom uzrastu.

Marko Popović je osoba sa kojom možete da razgovarate o geopolitičkom svetskom poretku, o sportu – fudbalu i odbojci posebno, o konceptu Formule 1, ali i o mnogim drugim temama o kojima niste ni razmišljali, izvešatavju suboticke.rs.

Tokom razgovora sa Markom, ne možete da ne osećate ponos što sedite preko puta njega, nekoga u čijim očima vidite ceo jedan svet, svet koji će morati biti pripremljen za njegov dolazak. Svetosavska, i mnoge druge nagrade koje je osvajao na takmičenjima, prirodan su sled njegovog truda i rada, a i vreme koje je izdvojio za nas bilo je između pripremnih časova za takmičenje iz matematike.

Čak i na pitanje o budućnosti, maleni dečak ima zreo i mudar odgovor, kakvog se o odrasli često kasne sete:

- Hoću da budem svoj šef, to mi je cilj u životu - mudro poručuje.

Bonus video:

01:12

EVO KAKO SRPSKI GENIJE PROVODI SVOJ DAN: Govori 10 jezika, radi za FBI, zna preko 850 govora napamet, A NE SPAVA PO 9 DANA?!

(Espreso / Subotičke / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.