ADVOKAT VLADIMIR ĐUKANOVIĆ SA BASAROM O AKTUELNIM POLITIČKIM TEMAMA! Ne propustite večeras od 23h na Kurir TV
Crveni karton, Foto: Promo

CRVENI KARTON

ADVOKAT VLADIMIR ĐUKANOVIĆ SA BASAROM O AKTUELNIM POLITIČKIM TEMAMA! Ne propustite večeras od 23h na Kurir TV

Nema sumnje da vas očekuje još jedan veoma zanimljiv dijalog s toga ne propustite "Crveni karton" večeras u 23 časa na Kurir televiziji

Objavljeno:

Gost emisije “Crveni karton” koja se emituje na Kurir televiziji večeras od 23 časova je advokat Vladimir Đukanović.

U veoma zanimljivom razgovoru sa Basarom, Đukanović se dotakao mnogih aktuelnih tema. Između ostalog dotakli su društvenih mreža, te je kao pravnik Đukanović izneo jasan stav da li i koliko može pravni sistem ove države, ali i bilo koje druge države da utiče na društvene mreže i kontroliše ih, kao i na koji način i kada reaguje tužilaštvo za visokotehnološki kriminal. Bilo je reči i o zakonodavstvima u drugim zemljama, kako oni regulišu problem sa društvenim mrežama, o Evropskoj uniji i borbi sa lažnim vestima, ali i o okidanju mreže X. Govorilo se i o veštačkoj inteligenciji i izazovima koje donosi napredna tehnologija. Neizostavna tema ovog razgovora bila je i aktuelna politička scena, dotakli su se izbora, predizborne kampanje i opozicije.

Nema sumnje da vas očekuje još jedan veoma zanimljiv dijalog s toga ne propustite "Crveni karton" večeras u 23 časa na Kurir televiziji!

Autor i voditelj emisije je Svetislav Basara, pisac i kolumnista Kurira

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.