CRNI RADENKO, ŠTA URADI? Kragujevčanin otišao u Nemačku, rodbina ga moli da se vrati ženi
Nemačka, Foto: Jonas Walzberg / AFP / Profimedia

Nemačka

CRNI RADENKO, ŠTA URADI? Kragujevčanin otišao u Nemačku, rodbina ga moli da se vrati ženi

Objava jednog Srbina izazvala je salve smeha na internetu kada je, skoro pa zakukavši od muke, potražio pomoć od ljudi zbog svog rođaka Radenka koji je privremeno otišao za Frankfurt i tamo se, iako oženjen, zaljubio u drugu.

Objavljeno: 14:10h

U okviru Fejsbuk grupe "Srbi u Nemačkoj" anonimna osoba požalila se, ili se pak opa sno našalila, na račun neobične porodične situacije. Kako je objašnjeno, Radenko je iz Kragujevca. Tamo je ostavio ženu i decu i otišao na privremeni rad u Nemačkoj. Međutim, izgleda da se, kaže rođak z,aljubio u ženu iz javne kuće i zaboravio na svoje. Zbog toga moli da mu neko pomogne da ga nađe.

"Pozdrav, imam rođaka koji je u Frankfurtu i zaljubio se u neku Rumunku što radi u Puf. Ostavio je ženu i decu u Kragujevcu, neće nikom da se javi. Radio je kod nekih naših.

Ako ga neko zna nek' mu kaže da se okane tih ku*vi i ne pravi decu siročadima. Nije puno visok, proćelav i podebeo, nosi sat na desnu ruku stalno. Možda ga neko zna", stoji u objavi, koja je, prvobitno podeljena u pomenutoj Fejsbuk grupi, brzinom svetlosti postala viralna i na drugim društvenim mrežama.

"Crni Radenko šta uradi po stare dan"

Iako je bilo onih koji su se sažalili pa pisali utešne komentare, objava je ipak bila prepravljena duhovitim komentarima.

"Radenko, stavi sat na levu ruku i niko te neće prepoznati", "Crni Radenko, šta uradi pod stare dane", "Ne napisa kakav je sat, mada, sasvim je dovoljno što ga nosi na desnoj ruci", "Ne znaš da li da se smeješ ili plačeš", "Bukvalno, kao smešno je ali je i sramota", "Daj da nađemo čoveka", "U ljubavi su svi grešni", "Bolje da se ne vraća ženi. Biće manja šteta", šalili su se Srbi u komentarima.

Radenko nije jedini koji je ovo uradio

Ipak, ovakva situacija nažalost nije usamljen slučaj.

"Mojoj rođaki je muž radio u Americi godinama. U jednom periodu se tri godine nije javio iz istog razloga, ona sa malom decom u Srbiji, pakao su prošli, nisu znali da li je živ. Na kraju ga ta gospa šutnula i on se vratio kući, go*nar", "Radio sam preko naše firme u Rusiji, istočni Sibir. Bio sam svedok nekoliko slučajeva koji su ostavili svoje žene i decu u Srbiji i počeli da žive sa Ruskinjama. Rusku decu su pazili, a od kuće tražili da im šalju pare u Rusiju", pisali su oni koji su navodno upoznati sa ovim nemilim situacijama.

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.