SLAVOLJUB IZ SLAGALICE JE DANAS POTPUNO DRUGI ČOVEK! Sada sa uživanjem TRANŽIRA PILIĆE, a evo kako izgleda (FOTO)
Slavoljub u kvizu Slagalica, Foto: Print Screen Youtube/ TV Biseri

hit

SLAVOLJUB IZ SLAGALICE JE DANAS POTPUNO DRUGI ČOVEK! Sada sa uživanjem TRANŽIRA PILIĆE, a evo kako izgleda (FOTO)

Mnogi ga znaju kao legendu Slagalice, proslavio se kada je izgovorio reč "ćivot"

Objavljeno:

Učesnik "Slagalice" Slavoljub Petrović u narodu poznatiji kao "Ćivot", postao je poznat po tome što je bio jedini takmičar koji je svoje takmičenje završio sa negativnim skorom od -5 poena.

Ipak svi ljubitelji ovog porodičnog kviza sa osmehom se prisećaju njegovog učešća.

Pre dve Slavoljub je izbacio na svoj "Fejsbuk" profil neverovatan selfi na kojem se vidi da je svoj izgled potpuno promenio.

Naime, on je ofarbao svoju kosu i obrve u zip crno a bradu je ostavio sedu, kako i dolikuje njegovim godinama.

Međutim, to nije jedino po čemu je postao viralan ovih dana na društvenim mrežama. Slavoljub je objavio pismo koje je poslao redakciji RTS-a, predlog da se vrati kao učesnik u popularni kviz, zbog velikog medijskog interesovanja.

Da podsetimo, razlog prijavljivanja Slavoljuba bila je zaljubljenost u tadašnju voditeljku "Slagalice" Danijelu Pantić.

Nakon što je stekao simpatije publike, Slavoljub Petrović je pokušavao da se vrati u popularni kviz tako što je, kako je sam nedavno priznao, nekoliko puta pisao javnom servisu i to zahtevao.

Čini se da je Slavoljub uporan i da ne odustaje, pa tako koristi svaku priliku da se promoviše i ostvari svoju želju. Dobra stvar je naravno, što ima veliku podršku pratilaca i obožavalaca i svi smo tu i zdušno navijamao da ga ponovo gledamo na malim ekranima.

Za to vreme Slavoljub zabavlja svoje fanove na popularnoj društvenoj mreži "Fejsbuk". Često deli recepte, a ne libi se ni da pokaže kako se priprema za zimu.

"Dvadesetog juna 2022/7530 od jutra 05:30 do 21.06 02:05 umorio sam se i premorio. Posao je bio obiman i ozbiljan. Odradio sam sve kako treba. Zima će brzo doći", konstatovao je Slavoljub i podelio fotografije istranžiranih pilića.

"Tako je u mom domaćinstvu, u Konaticama nadomak Beograda". Da, 19.12.2023. godine, sunčan dan, kokoške vesele bile i trenutak fino ovekovečile".

Mnogi njegovi pratioci su bili oduševljeni, mada ovo nije prvi put da Slavoljub pokazuje da je pravi domaćin. Na pitanje ko će sve to da pojede, Slavoljub je šeretski odgovorio da je dobro da se nađe što više hrane za zimu.

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso / Stil / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.