Dušica ima 65 godina a izgleda kao BOMBA: Posetili smo Miss senior Srbije, a žene su svojim izgledom izazvale opšti haos! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Miss senior srbije

Dušica ima 65 godina a izgleda kao BOMBA: Posetili smo Miss senior Srbije, a žene su svojim izgledom izazvale opšti haos! (FOTO)

Danas je na takmičenju Miss senior Srbije, žiri imao težak zadatak da odabere najlepšu od 12 kandidatkinja dama starijih od 60 godina

Objavljeno: 11:21h

Nakon ozbiljnog većanja stručni žiri odabrao je dame koje su ove godine na najbolji moguć način iskazale svu lepotu i čar trećeg doba.

Za miss šarma odabrana je Ljubinka Sokolović (69) sa Vračara, koja je penzionisani trgovac. Ljubinka je imala ogromnu tremu, ali prema rečima žirija baš to je ono što je imalo posebnu čar, te ih je ova dama apsolutno šamirala. Sokolovićeva se u slobodne vreme bavi slikanjem, a i pisac je poezije.

foto: Espreso.co.rs

Titula miss fotogeničnosti pripala je Milki (66) takođe sa Vračara. Milka je penzionisani trgovac i talentovana slikarka. Simpatičnim osmehom i veselom naravi očarala je žiri koji joj je namenio ovu titulu. Milka je rekla da nije naručito bila spremna za ovo, ali to je nije sprečilo da svojom vedrinom pokupi simpatije žirija i publike.

Druga pratilja je Mirjana Paunović, sa Palilule koja je sa svojih 88 godina pokazala da se sve može kad se hoće. Mirjana je poručila da poziva sve njene prijateljica istih godina da se prijave na sledećem izboru, jer je kako kaže zabava zagarantovana. Svakako je bila posebna dama ovog takmičenja koja ponosno nosi svoje godine, te je titulau apsolutno zaslužila. Gospođa Mirjana je rekla da naviše voli da igra i peva i da je to ono što je ispunjava.

foto: Espreso.co.rs

Prva pratilja je Mica Milojević sa Voždovca (65) koja je žiri oduševila svojim sofisticiranim i prefinjenim izgledom. Duga plava kosa, damsko držanje i osmeh na licu doveli su je do samog vrha takmičenja.

foto: Espreso.co.rs

I na kraju, titulu najlepše miss senior Srbije ponela je Dušica Slavković (65) sa Zvezdare. Od samog početka Dušica je imala najveću podršku publike, a ni žiri nije ostao ravnodušan na njenu lepotu. Penzionisani je komercijalni radnik, a tajna dobrog izgleda krije se kako kaže, u jogi i svemu što vole mladi.

foto: Espreso.co.rs
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.