ONI SU NAJPOPULARNIJI JUTJUBERI U SRBIJI: Okupili su se na jednom mestu, imaju fenomenalan razlog za to (VIDEO)
Foto: Espreso

jednostavno ih obožavaju

ONI SU NAJPOPULARNIJI JUTJUBERI U SRBIJI: Okupili su se na jednom mestu, imaju fenomenalan razlog za to (VIDEO)

U susret velikom Mts balkan Tube festu bili smo na konferenciji za novinare koja je okupila najuticajnije Jutjub blogere kod nas

Objavljeno:

I ove godine bićemo svedoci čuvenog Mts Balkan Tube Festa, koji okuplja gotovo 200 Jutjub blogera sa celog Balkana. Ovaj spektakularni događaj, za kojim su bukvalno svi poludeli, održaće se 24. i 25. juna 2017. godine u Sava Centru.

KUM NIJE DUGME: Jedna manifestacija u SRBIJI slavi KUMSTVO na najlepši način! (FOTO)

Tim povodom je u hotelu M u Beogradu održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali najuticajniji Jutjub blogeri domaće scene. Najpopularniji i nauspešniji među njima, Aleksandar Leštarić Cile, Milica Perić Kowalska i Dule PC Axe obratili su se prisutnima i uveli nas u plan festivala. Pored dve sale, ove godine nas očekuje i bina u foajeu, kao i mnogo više programa.

foto: Espreso

Takođe, na festu će biti emitovan i najveći balkanski "čelindž". Reč je o velikom video klipu, da ne kažemo filmu, koji je sastavljen od čelindža svih Jutjub blogera sa prostora bivše Jugoslavije. Ovaj težak posao preuzeo je na sebe Aleksandar Leštarić Cile.

SKANDAL U SMEDEREVU: Provokativni spot Dj Krmka sniman u osnovnoj školi, STATIRAO I ĐAK! (VIDEO)

Konferencija je bila manje formalnog tipa, pa su joj prisustvovali i najmlađi fanovi, koji su bili van sebe od sreće dok su se fotkali sa svojim idolima.

foto: Espreso

Iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa Milicom Perić Kovalskom, kao jednom od najuticajnijih i najomiljenijih među Jutjub blogerima. Nije štedela reči da nam opiše svoje impresije blogingom. Šuška se da će se uskoro i udati, budući da su ona i Aleksandar Leštarić Cile u dugoj vezi.

foto: Espreso

A šta je tačno imala da kaže, pogledajte u videu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.