STRAVA I UŽAS U LESKOVCU: Trudnica u hlebu našla REP PACOVA i povraćala celu noć, pecivo su jela i NJENA DECA!
Foto: Pixabay

nečuveno

STRAVA I UŽAS U LESKOVCU: Trudnica u hlebu našla REP PACOVA i povraćala celu noć, pecivo su jela i NJENA DECA!

- Odlomila sam koricu hleba i videla prizor koji mi je još pred očima. Povraćala sam cele noći. Znam da sada treba da jedem za dvoje, ali mi se svaka hrana gadi. Taj hleb su jela i moja deca - priča Jelena

Objavljeno:

Jelena Bulatović (29), žena u 6. mesecu trudnoće, je u hlebu kupljenom u pekari u okolini Leskovca pronašla rep pacova, zbog čega je povraćala celu noć i morala je da zatraži pomoć lekara, pišu Novosti.

Cela porodica Bulatović strahuje od posledica, jer su hleb, osim Jelene, jele i njene ćerke stare tri i sedam godina.

Vlasnik pekare negira da je do propusta došlo i ističe da se radi o ozbiljnim optužbama koje treba i da se dokažu.

- Odlomila sam koricu hleba i videla prizor koji mi je još pred očima. Povraćala sam cele noći. Znam da sada treba da jedem za dvoje, ali mi se svaka hrana gadi. Taj hleb su jela i moja deca - priča Jelena.

Hleb je kupila njena majka Snežana Jovanović, koja nije ni slutila šta je pazarila.

- Na naše insistiranje inspektori su nas poslali u Zavod za javno zdravlje kako bi se obavila analiza uzorka, ali nam za to nisu dali nalog jer, kako su rekli, nemaju odobrenje Beograda, pa su nam tamo tražili da sami platimo sve troškove što je nečuveno - žali se Jelena.

U porodici tvrde da im je vlasnik pekare nudio novac i tražio uzorak, na šta nisu pristali.

- Moj hleb se proizvodi na modernoj liniji staroj tek pet godina i prođe kroz sedam mašina pre pečenja. Rep pacova kroz sito nikako nije mogao da prođe, pa će oni svoje tvrdnje morati da dokazuju na sudu - rekao je vlasnik pekare, koji se ovim poslom bavi 20 godina.

Porodica je angažovala advokata i poslala pekari opomenu pred utuženje, a hleb se od tog dana u njihovoj kući ne kupuje nego se mesi.

Pekar, inače, kaže da su mu Bulatovići pokazali parče hleba dugo između 20 i 30 centimetara sa repom pacova, ali da on ne može da zna da li se radi o njegovom proizvodu, i da neće pristati na ucene, jer "ono što je video može da bude podmetačina".

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.