PROTEST U TOKU, RADNICI POŠTE NA ULICAMA! Haos u centru, oni traže svoja prava! (FOTO)
Foto: Marko Dragoslavić

bore se za sebe!

PROTEST U TOKU, RADNICI POŠTE NA ULICAMA! Haos u centru, oni traže svoja prava! (FOTO)

Nastavljeno s protestima

Objavljeno: 19:50h

Večeras u 17 časova počela je protestna šetnja radnika javnog preduzeća "Pošte Srbije". Oni su još jednom izašli na ulice Beograda, kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo.

foto: Marko Dragoslavić

Trenutno se nalaze na Brankovom mostu gde se čuju pištaljke, vijore se i zastave Samostalnog sindikata poštanskih radnika Srbije, a prisutni nose i transparente na kojima piše "Pravo na borbu protiv nepravde", "Bićeš suspendovana i tu ovih dana"...

foto: Marko Dragoslavić

Ruta šetnje, koju su ranije najvili počela je od Takovske ulice, ka Trgu Nikole Pašića, pa Prizrenskom ulicom do Zelenog venca, preko Brankovog mosta, gde se zaposleni "Pošte Srbije" trenutno nalaze, pa do Tržnog centra "Ušće", a očekuje se i povratak istom putanjom.

foto: Marko Dragoslavić

Kako je saopštio Samostalni sindikat poštanskih radnika Srbije, radnici Pošta Srbije traži smenu direktorke Mire Petrović kojoj je v.d. mandat istekao 12. septembra, kao i da budžetska inspekcija i Državna revizorska institucija provere poslovanje tog javnog preduzeća. Zahtev Samostalnog sindikata poštanskih radnika je i da se povuku rešenja o suspenzijama radnika Pošte koji su se okupljali ispred glavnih poštanskih centara u Beogradu i Novom Sadu van radnog vremena.

foto: Marko Dragoslavić

Prisutno je nekilko stotina učesnika, kao i pripadnici Minstarstva unutrašnjih poslova. Most u pravcu ka gradu nije totalno blokiran.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.