IZVADIO REBRA I DONEO IH U EMISIJU U TEGLI! Svet je zgađen! (VIDEO)
S leve ka desnoj strani : Rebra Rodriga Alvesa i Rodrigo Alves, Foto: Printscreen

DA se Naježiš!

IZVADIO REBRA I DONEO IH U EMISIJU U TEGLI! Svet je zgađen! (VIDEO)

Ja sam jedini muškarac na svetu koji je to uradio i nije mi neprijatno pričati o tome. Mislim da je to velika stvar, pogotovo za Holivud

Objavljeno:

Brazilac Rodrigo Alves (34) šokirao je javnost kada je početkom januara izvadio čak četiri rebra, a sada je 'Ljudski Ken', kako ga nazivaju mediji zbog sličnosti s dečkom lutke Barbie, ista ta rebra u staklenoj tegli doneo na gostovanje u jutarnji program britanskeTV emisije 'This Morning'.

Znam da je operacija mogla biti pogubna za život, ali doktori su mi uklonili 11. i 12. par rebara koji su poznati i kao 'lažna rebra', nisu išli preblizu kičmene moždine. Ja sam jedini muškarac na svetu koji je to uradio i nije mi neprijatno pričati o tome. Mislim da je to velika stvar, pogotovo za Hollywood - kaže stjuart. Zahvat je platio oko 230.000 dinara, a celi snimak je u njegovoj novoj emisiji 'Rodrigov svet'.

Ken Doll
Ken Dollfoto: Printscreen Instagram

Zavisnik o plastičnim operacijama rebra je uklonio u klinici 'MiKO Plastic Surgery' na Beverli Hilsu u Kaliforniji, a za vreme gostovanja otkrio je da je zapravo hteo izvaditi njih šest, ali da doktor to nije hteo uraditi.

Bio sam kod tri doktora, dva u Evropi i jednog u Americi. Svi su rekli kako nema šanse da mi izvade šest rebara pa sam se zadovoljio s četiri. Bio sam na operaciji i jako sam sretan - rekao je Alves.

Za vreme gostovanja njegova rebra sve vreme bila su u tegli pored njega. Kaže da se na zahvat odlučio 'kako bi mu sakoi bolje pristajali'.

- Kada su sva moja rebra bila na broju, morao sam prekrojati sve svoje sakoe jer su bili preuski. Sada više nemam takav problem - dodao je. Inače, Rodrigo je već bio na šezdeset zahvata na koje je do sada potrošio preko četiri miliona dinara.

BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo o ubistvu Olivera Ivanovića

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.