Ovo može da vam spasi život, a ne smete da ga imate! Kako ga ipak kupiti? (FOTO)

Morate sami da se snađete

Ovo može da vam spasi život, a ne smete da ga imate! Kako ga ipak kupiti? (FOTO)

Ovi proizvodi su zabranjeni sve dok novi zakon ne stupi na snagu
Objavljeno:
Ukoliko vas napadne nasilnik, lopov ili manijak od marta meseca ćete moći da se branite elektrošokerom, suzavcem ili biber-sprejem. A do tada se branite rukama ili se molite da vam se tako nešto ne dogodi jer je upotreba ovih sredstava i dalje nedozvoljena! Više me niko nikad neće napasti: Ispovest reporterke Espresa na dan nasilja nad ženama! (FOTO)
Printscreen/parlament.gov.rs
Ekipa Espresa posetila je dve prodavnice koje se bave prodajom oružja i opreme za lov, a u kojima bi trebalo da može da se nabavi biber-sprej. U obe radnje dočekao nas je isti odgovor: "Ne držimo takve proizvode jer to nije dozvoljeno". Kako kažu trgovci, čeka se mart mesec kada će biti donet novi zakon po kojem će biti dozvoljena prodaja ovih sredstava za samoodbranu.
30 trikova za srpsku ženu Brusa Lija: Kako da za 2 dana naučite da prebijete silovatelja! (FOTO) (VIDEO)
Filip Plavčić
Međutim, suzavci i elektrošokeri uvek se mogu nabaviti na crno! Moguće ih je kupiti na buvljacima, ilegalno na crnom tržištu i, naravno, preko interneta. Domaći, ali i strani sajtovi puni su oglasa preko kojih se prodaju ovi proizvodi. Na domaćim sajtovima biber sprej možete kupiti već od 1000 dinara, a preko inostranih sajtova jedan biber sprej može se poručiti po ceni od 10 dolara.
Na takvim sajtovima može se kupiti i elektrošoker za 1.500 dinara.
Naravno, ukoliko kupite neko od ovih sredstava morate znati da je ono nelegalno i da postoji rizik da odgovarati za nošenje ovog oružja za samoodbranu.
Tako smo preko jednog domaćeg sajta kupili Anti hund" - biber sprej protiv pasa. Naravno, njegova namena je zaštita od agresivnih pasa i ne treba se upotrebljavati na ljudima... barem nije po zakonu...
Filip Plavčić
Novi zakon najviše će biti od koristi pripadnicama nežnijeg pola. Svaka deseta žena je nekada u životu bila seksualno zlostavljana,a one su konstantno meta manijaka u prevozu, lopova i silovatelja. Gasni sprejevi i elektrošokeri mogli bi da budu prva odbrana od napada - ali tek od marta! A do marta će nekako morati da se snalaze...Tako da, drage dame, čisto da znate i dezodorans može da pomogne ukoliko vas neko napadne. To niko ne može da vam zabrani da držite u torbici!
(Suzana Trajković)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.