SLOBODAN MARKOVIĆ IZ SVIRCA KOD LESKOVCA MISLIO JE DA JE DOBIO NAGRADU U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: A onda se desilo nešto UŽASNO!
Foto: Printscreen/youtube

Da li je ovo moguće ?!

SLOBODAN MARKOVIĆ IZ SVIRCA KOD LESKOVCA MISLIO JE DA JE DOBIO NAGRADU U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: A onda se desilo nešto UŽASNO!

Slobodan Marković iz Svirca kod Leskovca redovno učestvuje u nagradnoj igri Vlade Srbije "Uzmi račun i pobedi"

Objavljeno:

Slobodan Marković iz Svirca kod Leskovca redovno učestvuje u nagradnoj igri Vlade Srbije „Uzmi račun i pobedi“, pa kada je voditelj RTS-a 19. marta ove godine pročitao njegovo ime, sreći nije bilo kraja jer se radilo o vaučeru na iznos od 120.000 dinara kod „Forma ideale“.

Iste večeri, kako priča Marković, usledio je poziv iz RTS-a sa čestitkama srećnom dobitniku.

Međutim, prolazili su dani i meseci, a nagrada nikako da stigne. Zvao sam više puta, a oni su odgovrali da je rok za uručenje 90 dana. Prošlo je i 100 dana, a nagrada nikako da stigne“, jada se Marković, koji je napisao 20 pisama što RTS-u, što Vladi Srbije, uz pretnju da će tužiti za prevaru.

Jugmedia je pokušala da dobije nadležne u Generalnom sekretarijatu Vladi Srbije, koji vode nagradnu igru, ali oni su na godišnjem odmoru, kako nam je nezvanično rečeno. U NALEDU, koji pomaže u ovoj igri su nam potvrdili da su upoznati sa slučajem Markovića iz Svirca, uz tvrdnju da on nije dobio nagradu.

Tog čoveka je verovatno neko nasamario, grubo se našalio s njim. Mi smo sve proveravali, JMBG i telefonski broj. Nagradu je, zapravo, dobio drugi čovek iz okoline Leskovca sa istim imenom i prezimenom“, objašnjava nadležni iz NALED-a, dodajući da je za izjave nadležana Generalni sekretarijat Vlade Srbije.

Pretpostavlja se da su zabunu uneli voditelji igre na RTS-u jer nisu pročitali o kom se selu kraj Leskovca radi.

Slobodan Marković iz Svirca i pored ovakvog pojašnjenja i dalje tvrdi da je on dobitnik.

- Mene su zvali iz RTS-a i čestitali - uporan je Marković a na naše pitanje sa kojeg je broja pozvan odgovra – sa privatnog, što znači da je broj bio sakriven.

Naš sagovornik iz NALEDA objašnjava da RTS ne poziva dobitnike, već nadležni iz Vlade Srbije.

Bonus video:

Espreso intervju - Borko Stefanović

(Espreso.co.rs/jugMedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.