Se*em im se u plagijatorske diplome i vlast! Još jedan Srbin kaže zbogom Srbijo! (FOTO)

Još porez na ku*ac da uvedu

Se*em im se u plagijatorske diplome i vlast! Još jedan Srbin kaže zbogom Srbijo! (FOTO)

Mladi muzičar u otvorenom pismu objasnio je zašto će morati da ode iz zemlje, "trbuhom za kruhom"
Objavljeno: 14:44h

Mlad i uspešan muzičar Nikola Demonja oglasio je na društvenim mrežama da odlazi iz Srbije. Ovaj saksofonista je i nedvosmisleno izrazio svoj stav prema stanju u državi. Muzičar čiji status komentariše cela Srbija razjasnio da li odlazi iz Srbije! (FOTO) On je u otvorenom pismu izrazio da oseća strah zbog kog će on, njegova supruga Ana Štajdohar i ćerkica Nia morati da odu iz zemlje, "trbuhom za kruhom". "Vreme je za zbogom, Srbijo. Meni još nije vreme. Nama. Ali se plašim da se ono (ponovo) dolazi. Približava se.'99. kad se NATO, zločinačka organizacija izopačenih kurvi i iskompleksiranih kvazi-muškaraca sa očigledno malim pišama, obrušila svojom bespotrebnom silom na nas, rešio sam da moram da odem odavde. Da jednostavno moram. Iako sam imao 15g kad je to sranje počelo.

Ispoštovaću svoju malu tradiciju da ne čekam 31.12., jer će biti prevelika gužva. Nego ću ovako malo unapred da vam kaž...

Posted by Nikola Demonja Jr. on Среда 30. децембар 2015.
Kad sa 15g doživite drugi rat, drugi put bombe, skloništa, uplašene muškarce i prestravljene žene, čudne stvari počnu da se dešavaju u mozgu. Tamo gde se sve to kako bi kod nas trebalo, jer nam govore da samo tako sme, dešava.
Daleko od toga da je tako.Ali to je druga tema".

Ekipica nastavlja sa avanturom! Sledeća destinacija, Berovo, Makedonija. Sutra tata svira sa Čolom, a devojke navijaju

Međutim još bolje znamo kako jeste."
Sad primitivizam sa kamatom naplaćuje svakoj svilenoj rukavici, i zlatnoj masci. Sad mesar grdi doktora, a zidar profesora. Samo su zamenili uloge, ništa više. A niko se nije ljutio kad su razni političari, uključujući svevišnjeg, koristili decu na sve moguće razloge, u svim mogućim kampanjama, skupljali poene na njima. Niti je to bilo kome smetalo. Čak se i g. ombudsman javio povodom ove teme. Od svih mogućih problema sa kojima se deca suočavaju, počevši od siromaštva, katastrofalnog školstva i čemernim životom unesrećenih pedagoga, nasilja, i da ne nabrajam dalje, gospodin se uhvatio za humorističku emisiju. Jedino što ima smisla je što je to smešno koliko je glupo, a smešno ide uz humor, je l'."

21 Tosetova pesma za 1 zivot - KOMBANK ARENA, 8. april(c) 2013 Zoran Stojkovic, all rights reserved

Posted by Киза Дортјол on Среда 17. април 2013.
NISAM ZNAO niti sastav vlade, niti ko kolo vodi, ništa.
NIŠTA nisam znao. Da radim. Da učim. Ne, oni jednostavno žive svoje živote.Tako se to radi u ozbiljnim državama.
printscreen / facebook
"zbogom Srbijo" pitanje kada će se, a ne da li će se desiti. Slomiće mi se srce ako opet budem morao da odem, ali pre ću tupom viljuškom da izbodem to svoje srpsko srce, nego što ću sebi da dozvolim da me razni "doktori" sa svojim plagijatorskim diplomama od 500€ stavljaju gde oni misle da je mesto nama koji smo se zaista školovali, mučili za svoj rezultat i znanje. Cene non stop skaču. Još samo porez na kurac da uvedu, i prešli su igricu.Serem im se u diplome, i u vlast. Jedino što im zaista dobro ide, je što sve što je dobro - ide, odlazi, napušta ovu smejuriju od države. Ili će tek.Jako tužno. I jako ružno", zaključio je Nikola ovu ispovest.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.