Srpski Forest Gamp istrčao Pariski maraton, ali i dalje nema krov nad glavom! (FOTO)

vratio se s medaljom

Srpski Forest Gamp istrčao Pariski maraton, ali i dalje nema krov nad glavom! (FOTO)

Malo novca i svega nekoliko donacija deli ga od garsonjere. Tako malo ga od toplog doma. Vaše malo njemu je mnogo i zato pomozite, ako možete
Objavljeno: 14:17h
On i dalje trči svoju životnu trku! Lazar Rišar, mladi Somborac koji je celu Srbiju podigao na noge svojom tužnom pričom, istrčao je trku u Parizu, i u našu zemlju doneo još jednu medalju! Sećate li se siromašnog Lazara, našeg Foresta Gampa? Ne smemo ga zaboraviti! (FOTO)

Lazar je juče pretrčao Pariz, stigao na cilj i dobio medalju za učešće. Prve fotke (a biće ih još).

Posted by Milan Stepanović on недеља 6. март 2016.
Sa srpskom zastavom oko vrata istrčao je Pariski maraton i prešao je cilj kod Trijumfalne kapije. bila vezana oko njegovog vrata visoko i ponosno podigao je iznad svoje glave - da je vide svi! Da je vidi ceo svet.
lazar Rišar
Siromašni Somborac sa ovog maratona poneo je još jednu medalju. Još jednu koja će se naći u njegovoj bogatoj kolekciji.
Presrećan i pun lepih utisaka iz grada svetlosti, Lazar se danas vratio u svoj voljeni Sombor. Najtužnija srpska priča: Lazar je siroče, nema šta da jede, pomozite mu ako za Boga znate! Do juče je trčao u farmerkama i iscepanim patikama. Zahvaljujući ljudima velikog srca sad ima svu potrebnu opremu. Da radi ono što najviše voli i najbolje ume.
Da trči, i donosi medalje.
Printscreen/Facebook/Milan Stepanović
Lazar i dalje nema krov nad glavom. Tako malo ga od toplog doma.
Zato što će imati gde da se vrati posle svakog treninga. Zato što će imati dovoljno prostora za svoje medalje, kojih će biti sve više. Ne zaboravite, vaše malo njemu je mnogo! Ne smemo zaboraviti srpskog Forest Gampa. Jer, kod Trijumfalne kapije on nije zaboravio svoju voljenu Srbiju!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.