GLEDAMO I NE VERUJEMO ŠTA LIK RADI! Jagodinac VOZI BAJS na vodi, OVO JE LUĐE OD ZGIBOVA NA KROVU AUTA (VIDEO)
Bicikl na vodi, Foto: Printscreen/YouTube/Stefarov

KOJI JE NJEGOV SLEDEĆI POTEZ?

GLEDAMO I NE VERUJEMO ŠTA LIK RADI! Jagodinac VOZI BAJS na vodi, OVO JE LUĐE OD ZGIBOVA NA KROVU AUTA (VIDEO)

Ovaj momak je spreman da uloži vreme, trud i znanje kako bi na neobičan način privukao pažnju javnosti

Objavljeno:

Stefan iz Jagodine šokirao je javnost kada je objavio snimak na kom radi zgibove na krovu automobila, pre nekoliko meseci boksovao je na krovu istog vozila, a sada je odlučio da uradi nešto još luđe!

Stefan važi za momka koji ima pregršt ideja, ali i mnogo hrabrosti za njihovu realizaciju. Kada je on u pitanju, mislili smo da nema više mesta iznenađenjima, ipak, prevarili smo se! Napravio je bicikl koji vozi po vodi, a svoju ''premijeru'' doživeo je pred svojim pratiocima na YouTube kanalu.

Kako je ranije izjavio za naš portal, ovaj momak ima želju da postane popularan, te je očigledno spreman da uloži vreme, trud i znanje kako bi na neobičan način privukao pažnju javnosti.

Komentari na njegov dosadašnji rad više su nego dobri, a izdvajaju se oni poput ''ovo ne bi mogao ni profesionalac da napravi'', ''gledam i ne verujem kako ne potone''.

Ostaje da vidimo da li će njegovi ''eksperimenti'' postati toliko popularni da će Stefan početi da pravi proizvode za širu upotrebu, koje će želeti da imaju mnogi kako bi se zabavili, a neki možda i sebi olakšali svakodnevne aktivnosti zbog praktičnosti koju poseduju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.