OVO JE TRENUTNO NAJVEĆE ŽARIŠTE KORONA VIRUSA U SRBIJI: U ovom okrugu je broj zaraženih povećan za 29 osoba!
Koronavirus, ilustracija, Foto: Printscreen

ozbiljno

OVO JE TRENUTNO NAJVEĆE ŽARIŠTE KORONA VIRUSA U SRBIJI: U ovom okrugu je broj zaraženih povećan za 29 osoba!

Korona ušla i u Gerontološki centar!

Objavljeno:

Korona virus je ušao i u Gerontološki centar Kruševac, a pravo stanje stvari u ovoj ustanovi socijalne zaštite utvrdiće stručni timovi Opšte bolnice i Doma zdravlja i analize briseva stanara u referentnim specijalističkim laboratorijama.

Tim povodom oglasilo se saopštenjem i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ističući da Gereontološki centar primenjuje sve mere Vlade Srbije i preporuke lokalne samouprave.

Pripadnici Policijske uprave Kruševac su, na teritoriji Rasinskog okruga, napisali prekršajne prijave protiv 10 osoba, od ponedeljka do danas, koje su prekršila propise o potpunoj zabrani kretanja u vreme policijskog časa, koji traje od 17 sati prethodnog dana do pet sati ujutru.

Policajci iz grada pod Bagdalom su priveli i 15 osoba koje su se rekreirale na sportskim terenima na Bagdali i na drugim mestima, što nije dozvoljeno prema uredbama Vlade Srbije u uslovima vanrednog stanja.

Lica koja su prekršila ove propise privedena su kod dežurnog sudije za prekrašaje u Kruševcu, koji im je izrekao odgovarajuće mere, a za navedene prekršaje predviđene su novčane kazne od 50 do 50.000 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.