Mladom Srbinu su pretili nacionalisti, a on ih je razbesneo statusom: Kome da se divim, Arkanu!? (FOTO)
Foto: Profimedia

duhovi prošlosti

Mladom Srbinu su pretili nacionalisti, a on ih je razbesneo statusom: Kome da se divim, Arkanu!? (FOTO)

Mladić iz Jagodine doživeo je neprijatnosti i pretnje zbog svojih stavova
Objavljeno:

Nemanja je mladi Jagodinac koji projektima spaja mlade iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ali to nije uvek dobro dočekano.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jednom je doživeo i to da su pretili njemu, njegovoj porodici, i sve zato što nije rob nacionalizma, i razmišlja drugačije. No ovaj mladić im nije ostao dužan, te je jednim statusom odgovorio svim nacionalistima koji su ga napadali zbog filma koji je u planu:

Zašto ja treba da mrzim nekog ko nije kriv za sve što se desilo u prošlosti?! Pa kome treba da se divim?! Arkanu? Njega da veličam? Njega koji je ubijao Srbina, mog komšiju Bošnjaka, moju komšinicu Hrvaticu, obične ljude koji ništa nisu zgrešili osim što im je bilo suđeno da budu na ovom Balkanu?! Da li treba da se divim Veljku, da veličam njihovo “bogastvo” koje je stečeno preko tuđih leševa i dok ratni profiteri i u Bosni, Hrvatskoj i Srbiji žive u “bogastvu” ja treba da mrzim nekog ko nema veze sa tim, ko je eto druge vere i nacionalnosti?! Jarane je*e se meni možeš da budeš hiljadu puta PRAVOSLAVAC I SRBIN AKO SI SMRAD! Ja ću poštovati svakog ko je čovek, ko voli svoje ali poštuje tuđe. I šta vam tu nije jasno?

foto: Facebook printscreen

Region ponovo bruji o mladom Srbinu: Razbićemo sve predrasude na Balkanu! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.