Sela sam za volan pijana. 7 godina kasnije stiglo je nešto što me šokiralo!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Pakao, pakao, pakao

Sela sam za volan pijana. 7 godina kasnije stiglo je nešto što me šokiralo!

Pre 7 godina napravila sam glupost koju plaćam i dan danas, a nikoga ubila nisam
Objavljeno:

I na televiziji i u novinama i na internetu možete da pročitate apele da ne sedate u automobil pod dejstvom alkohola, ali ljudi obično nikad ne poslušaju tuđe savete dok sami ne olupaju glavu.

Ja jesam!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre 7 godina radila sam kao novinar na jednoj televiziji, snimala sam emisiju koja se bavila ocenjivanjem koktela sa poznatima (plaćena emisija od koje smo donekle živeli). Naravno da nisam želela da vozim, niti mi je to bio plan, ali drugi automobil nije bio dostupan u firmi. Šminkerka koju sam taj dan zaposlila krenula je sa mnom.

foto: News1

Emisija kao emisija, snimanje je počelo na vreme, brzo smo i završili, spakovali opremu i spremali se da krenemo kući. Ja jesam probala par koktela, ali ne pune čaše već po nekoliko gutljaja, ali i TO je dovoljno!

U povratku rešila sam da odvezem i šminkerku kući jer je bio jako topao julski dan. Negde na Miljakovcu, momci u pežou, valjda pokušavajući da me impresioniraju ili šta god, udarili su me sa leve strane i bacili na banderu. Ja sam bila vezana, tako da sam imala samo ogrebotinu na nozi, ali devojka u mojim kolima nije. Imala je slomljen nos i naprsnuće karlice.

Pežo je pobegao sa lica mesta.

foto: Nebojša Mandić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.