KISIĆ TEPAVČEVIĆ BEZ NEŽELJENIH REAKCIJA NAKON VAKCINACIJE: Ovako je opisala postupak!
Darija Kisić Tepavčević, Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

oglasila se

KISIĆ TEPAVČEVIĆ BEZ NEŽELJENIH REAKCIJA NAKON VAKCINACIJE: Ovako je opisala postupak!

Ona je kazala da se posle jučerašnje vakcinacije, pojavio "blaži bol na mestu aplikacije" što je po njenim rečima, karakteristika "kod gotovo svake vakcine", prenelo je resorno ministarstvo

Objavljeno:

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da nije bilo neželjenih reakcija pošto je među prvima u Srbiji primila vakcinu protiv korona virusa kompanije Fajzer.

Ona je kazala da se posle jučerašnje vakcinacije, pojavio "blaži bol na mestu aplikacije" što je po njenim rečima, karakteristika "kod gotovo svake vakcine", prenelo je resorno ministarstvo.

Obilazeći Gerontološki centar u Nišu gde je danas počela vakcinacija 100 korisnika koji su želeli da prime vakcinu, ministarka je kazala da je napravljen detaljan plan distribucije vakcine protiv korona virusa po svim gerontološkim centrima u Srbiji.

Navela je i da su u tim centrima preduzete sve propisane mere za sprečavanje širenja epidemije, kao i da su sve ustanove od pre četiri nedelje snabdevene potrebnim količinama antigenskih testova. Ministarka je pre Niša obišla Gerontološki centar u Aleksincu gde će narednih dana početi vakcinacija protiv korona virusa.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.